Emoticoane cu Meghan Markle si Kate Middleton vor fi lansate in luna mai pentru fanii familiei regale din Marea Britanie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 27, 2018 12:32

Emoticoane cu Meghan Markle si Kate Middleton vor fi lansate in luna mai pentru fanii familiei regale din Marea Britanie

Fanii familiei regale vor putea sa-si exprime starile prin intermediul emoticoanelor cu Meghan Markle si Kate Middleton. O noua gama de emoji inspirate de regalitatea britanica va fi disponibila incepand din luna mai, in contextul in care nunta printului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe 19 mai, relateaza RoNews.co.uk.  

Create ca marca comerciala de DRKHORS, noile MeghanMojis si KateMojis le vor prezenta pe Meghan si Kate intr-o serie de ipostaze insotite de citate si remarci care au legatura directa cu viata lor.

Din prototipurile afisate pe site-ul drkhorsmedia.com, emoticoanele vor include remarci precum “Fundul meu arata bine?” sau “Cheeky Bugger”.

In ceea ce priveste reprezentarea actiunilor, daca vreti sa spuneti ca beti vin in mod regal, varianta emoji a ducesei de Cambridge band dintr-un pahar de vin va fi potrivita.

Daca vreti sa va exprimati uimirea, KateMoji cu mainile acoperindu-i gura intr-o expresie de uimire va fi emoticonul potrivit.

Singurul prototip care o infatiseaza pe viitoarea sotie a printului Harry, MeghanMoji, o arata intr-un costum cu pantaloni scurti din denim, o tinuta pe care ea a purtat-o la New York.

Cu toate acestea, este de asteptat ca MeghanMoji sau “Printesa americana”, cum o descriu cei de la DRKHORS, sa il aiba alaturi si pe printul Harry. De asemenea, fanii se pot astepta la emoticoane cu Kate alaturi de printul William, de principele George si printesa Charlotte.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.