Social

Enigma pisicutei prizoniere intr-un magazin sigilat de ANAF in Drobeta Turnu Severin. VIDEO

Pisica devenită celebră datorită mediatizării și supoziției că a fost sechestrată într-un magazin de îmbrăcăminte din Drobeta Turnu Severin, sigilat de inspectorii ANAF încă înainte de Revelion, a dat multă bătaie de cap, vineri, polițiștilor și reprezentanților ANAF sosiți la fața locului, potrivit unui reportaj realizat de Agerpres.

Întrucât oamenii erau informați că reprezentanții ANAF vor veni, în cursul dimineții, să desigileze respectivul magazin, cu un ceas înainte, în fața vitrinelor, s-au adunat mulți cetățeni și fiecare dintre ei avea o poveste legată de pisicuța gălbuie.

Printre aceștia, s-a aflat și o vânzătoare a magazinului, Corina Gabriel, care spunea că pisica aproape zilnic se refugia în magazin, la odihnă, printr-o spărtură în tavan și cu greu se lăsa izgonită în stradă. De asemenea, proprietarul imobilului, Georgel Păuna, îndemna lumea să-și vadă de pisicile lor, fiindcă pisica nu mai există, a plecat după șoareci, la bazarul din apropiere. Un mucalit a lansat ipoteza că cineva a pătruns în toiul nopții, prin efracție, și a eliberat pisica-vedetă.

Când cineva de la ANAF a ieșit să spună că pisica a dispărut, și mai multe au fost vocile care au presupus că ceva „necurat” s-a petrecut și că cineva a avut interesul să o elibereze „pe șest”, chipurile, prin tavanul de pe care s-a desprins o bucată de rigips, pentru a închide gura lumii.

După ce spectatorii au plecat dezamăgiți, pisica a ieșit pe „scenă”, dintr-o cizmă de damă, și astfel a început fuga după ea prin magazin, iar la vitrine s-au adunat din nou curioși.

Unii spuneau să cheme hingherii, alții să vină pompierii. Până la urmă, unul dintre funcționarii ANAF a reușit să pună mâna pe pisică. Cineva, mai grijuliu, i-a strigat atunci: „dom’le să nu omori pisica, că nu a mâncat de aproape două luni!”. Respectivul a vrut însă doar să o mângâie, moment de tandrețe exploatat de pisicuță, care a sărit din brațele acestuia și iar a fost de negăsit. „Au stresat-o!”, a strigat o doamnă, care susținea că i-a împins câteva seri de-a rândul pateu pisicii, cu un băț pe sub ușa de intrare a magazinului.

După ce s-au întocmit documentele de desigilare a ușii și de sub scoatere de sub sechestru a magazinului, polițiștii și funcționarii de la ANAF au plecat de unde veniseră, de la Târgu Jiu, cu depistarea pisicii fiind „împuternicite” vânzătoarele magazinului, care au fost chemate la locul de muncă și cărora li s-a cerut să o predea unor doamne care se erijau în responsabile cu protecția animalelor.

Sursa: Agerpres

Articole asemănătoare

EXTRAGERE LOTO 6 APRILIE 2014. Fara mari castigatori la 6 din 49, Joker si 5 din 40

Bogdan

Novacul afumat din Tara Barsei, inregistrat de Romania ca produs de Indicatie Geografica Protejata

Ioana Badulescu

Sindicalistii de la metrou ameninta cu greva generala, astfel ca metroul ar putea sa circule abia dupa ora 16.00

Ioana Badulescu