8.7 C
România
23 octombrie 2021
ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Viseaza sa ajunga pilot de Formula 1
Viata bate filmul

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Viseaza sa ajunga pilot de Formula 1

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Eric Enache este pilot la doar 6 ani ar visul lui cel mai mare este sa devina pilot de Formula 1. A venit in studioul Next Star cu toata familia, parinti, bunici, unchi si matusi. Juriul si publicul Next Star au fost uimiti de talentul copilului!

Eric se antreneaza 3-4 ore pe zi, iar la antrnamente parcurge circa 100 km pe zi. „Viteza nu ma sperie. Orice secunda de neatentie te poate costa. Atunci cand sunt in cursa nu ma sperie absolut nimic”, spune Eric.

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Merge cu 105 km/h si cand avea 3 ani conducea singur ATV-ul. Este foarte pasionat de ce face si cu siguranta va fi un pilot de succes.

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Eric Enache nu are o prietena, insa ii place de o fata. O cheama Maria. As vrea sa te intalnesc in trafic si sa ne luam la intrecere. Pentru 6 ni cred ca deja ai ajuns la un nivel de performanta. Iti doresc sa te tii de pasiunea ta, am incredere in tine si sunt convinsa ca vei ajunge pilot de Formula 1″, a spus Alina Eremia.

Eric Enache a primit patru stelute verzi si intra in finala NEXT STAR.

BARBUNCO ROMANO. NEXT STAR 14 APRILIE 2016. Dansuri tiganesti de la Hunedoara

CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOI, 14 APRILIE 2016

Eric Enache poate deveni primul pilot român de Formula 1! E cea mai mare dorință! Dar până la acele clipe, Eric Enache este campion la karting la numai şase ani! 

În ochii lui se citește pasiunea pentru ceea ce face, iar în spatele succesului stau doi părinți mândri de copilul lor.

Micuțul Eric ne-a cucerit iremediabil!

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 40 REZUMAT, 24 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 DECEMBRIE 2015. Unul dintre cuplurile cele mai simpatizate ale sezonului a devenit istorie

Bogdan

MPFM 6: Mihaela il place pe Mihai! Alexandra a reactionat dur: Sora mea nu e roata de rezerva!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult