X FACTOR 2015 ROMANIA.
Viata bate filmul

ERIKA ISAC, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. RAP de RAP, frate! Erika poate ajunge in finala X FACTOR

X FACTOR 2015 ROMANIA. ERIKA ISAC este o concurenta X FACTOR 2015 mai putin obisnuita, dar deosebit de talentata. A facut spectacol total vineri, 18 septembrie, pe scena X FACTOR, iar Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au ramas cu gura cascata ascultand-o. Fata asta canta asa ceva? Da, Erika Isac canta RAP si o face intr-un mare fel! X FACTOR 2015 o poate avea in finala pe ERIKA!

Erika Isac are 15 ani si este din Constanta. Este o concurenta stapana pe ea, plina de energie si aspiranta la finala X FACTOR 2015. Mai jos o puteti asculta pe Erika Isac pe scena X FACTOR.

X FACTOR 2015 ROMANIA. Cu o prezenta scenica remarcabila, Erika Isac a fost un BOOM de ENERGIE pe scenă! Erika Isac a cantat RAP intr-un stil care i-a lasat masca pe jurati si a marturisit ca se visează în finala X FACTOR 2015. BRENCIU o vede viitoarea DELIA! Erika Isac a facut fast-forward pe ritmuri de rap/hip-hop.

BRAVISSIMO, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. Cea mai buna trupa a show-ului de la Antena 1

X FACTOR 2015 ROMANIA. Erika Isac are 15 ani și crezi că de aici vine energia ei. Fata asta, Erika Isac, nu credem că va obosi prea curând. A rupt scena X FACTOR 2015 ROMANIA, ca un adevărat artist internațional a cărui stofă o poartă!

X FACTOR 2015 ROMANIA. Erika Isac e atat de sigură pe ea încât ar putea părea arogantă. Dar așa sunt rapperițele. Jeanși scurți și rupți, cămașă legată în talie. Încredere în ea? Bifat. Tipa se visează în finală. Până aici perfect, asta înseamnă atitudine.

Câteva detalii (importante) și creionăm artistul, omul perfect pentru scenă!

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

X FACTOR 2015 ROMANIA. Erika Isac a venit pregătită să-și consume energia pe un MashUp: “Iggy Azalea – Black Widow ft. Rita Ora”. Crezi că poate?! Stai să vezi! Dacă era și Nicki Minaj pe scenă, nu știai pe care să o asculți.

Verdict: DA, DA, DA. De la toți jurații, în cor. Pardon, Brenciu a făcut notă discordantă, pentru că tocmai avusese o previziune: “În cel mult trei ani o văd în topuri! E următoarea Delia!”.

Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Diana si-a impresionat prietenii virtuali cu imagini sexy

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada acuzata de mama Catalinei intr-o confruntare care pare a nu mai avea sfarsit

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 10, 4 SEPTEMBRIE 2015. Neriman castiga o bursa pusa in joc de mama lui Macit

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult