Eugen Nicolaescu
Social

Eugen Nicolaescu: Reforma Sanatatii va da roade din 2016

Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii, a declarat joi, la semnarea unui protocol cu Coalitia Profesionistilor din Sanatate, ca reforma inceputa in sistemul sanitar va oferi primele semne vizibile incepand cu anul 2016.

Nicolaescu a recunoscut ca sunt lipsuri imense in spitalele romanesti, lucru care afecteaza, in primul rand soarta pacientilor.

„Da, sunt lipsuri in spitalele din Romania. Pentru asta vrem sa facem reforma, nu pentru altceva. Nu pentru ca ni s-a nazarit noua sa facem reforma”, a spus ministrul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii a tinut sa precizeze ca reforma trebuie dusa la capat deoarece, in aceast moment, sunt numeroase cazuri in care lipsa banilor din spitale se datoreaza cheltuielilor ineficiente ale managerilor.

Stiri pe aceeasi tema

CRIMELE COMUNISMULUI: Tortionarul Constantin Istrate ar putea fi urmarit penal

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, pazitorii oamenilor de la nastere pana la moarte, sunt cinstiti miercuri de crestini

Ioana Badulescu

Romania inregistreaza 1.339 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19. Creste numarul deceselor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult