11.1 C
România
23 februarie 2024
Eugen Tomac
Politica

Eugen Tomac (PMP): Dragnea se afla intr-o perioada de delir total, incearca sa duca in ridicol autoritatea statului

Liviu Dragnea încearcă să se victimizeze, pentru că se simte încolţit, declară la RFI preşedintele PMP, Eugen Tomac. El spune că liderul PSD vrea să „vândă” opiniei publice un scenariu în care nici măcar el nu crede, adică presupusa tentativă de asasinare din aprilie 2017.

Eugen Tomac crede că „liderul PSD se află într-o perioadă de delir total, pentru că după ce a încercat să-şi convingă propriul partid că cea mai importantă miză în ultimii doi ani este să se lupte cu aşa-zisul stat paralel, stat paralel pe care-l acuză, dar cu care din ce a relatat presa ştim că avea întâlniri regulate, iar acum, pentru că nu-i mai poate minţi nici pe cei mai talibani dintre susţinătorii săi că este bine să schimbe ori de câte ori vrea Guvernul, că a schimbat vreo patru premieri, dacă punem în calcul şi prima nominalizare, a încercat să ducă dincolo de orice suportabilitate jocul politic şi acum când se simte încolţit din toate direcţiile şi ştie că nu mai are nici o soluţie, a încercat să se victimizeze, aruncând această poveste plină de lucruri absolut absurde pentru un om politic care deţine până la urmă cea de-a treia funcţie în stat”.

În opinia sa, „cu asemenea lucruri nu se glumeşte, dar pentru Liviu Dragnea orice este posibil, pur şi simplu încearcă să ducă în ridicol autoritatea statului şi funcţia publică, încercând să „vândă” opiniei publice un scenariu în care nici el măcar nu crede”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri la Antena 3 că nu a depus nici o plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017 şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. El susţine că de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până acum a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit.

Related posts

ALDE, noul partid rezultat din fuziunea PC cu PLR. Alegerile in cadrul ALDE vor avea loc in 2017

Lucy Ionesco

Ciolos propune un referendum pe lupta anticoruptie: Decizia CCR are consecinte deosebit de grave pentru viitorul Romaniei. Curtea ia decizii in interesul PSD

Ioana Badulescu

Premierul Sorin Grindeanu ar fi refuzat solicitarea lui Liviu Dragnea de a demisiona din fruntea guvernului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult