Examene

EURO 2016. Anglia si Rusia risca sa fie excluse de la Campionatul Mondial de Fotbal din cauza suporterilor

EURO 2016. Anglia si Rusia risca sa fie excluse de la Campionatul Mondial de Fotbal din cauza suporterilor, care s-au dat in stamba inca de cand au ajuns pe pamant francez. In aceste conditii, UEFA pune piciorul in prag si ameninta sa ia masuri extreme, daca incidente precum cele de la Marsilia se vor repeta.

Astfe, UEFA ar putea chiar saia decizia de a exclude echipele nationale ale Angliei si Rusiei de la EURO 2016, daca se vor repeta bataile de zilele trecute. Totodata, au fost suplimentate fortele de securitate la urmatoarele meciuri sustinute de Anglia si Rusia.

„Nu vom ezita să impunem sancţiuni, inclusiv posibile descalificări, dacă astfel de violenţe se vor mai întâmpla. Cerem atât federaţiei engleze, cât şi celei ruse să se asigure de comportamentul responsabil şi respectuos al fanilor lor”, a aratat UEFA intr-un comunicat de presa.

EURO 2016. Un suporter a murit inaintea meciului Polonia – Irlanda de Nord

Decizia ar putea fi luata de UEFA dupa violentele care au avut loc in Marsilia, intre suporterii englezi si cei rusi, atat inaintea partidei Anglia – Rusia 1-1, cat si la sfarsitul meciului din grupa B a Euro 2016. Potrivit cotidianului La Provence, citat de DigiSport, 31 de suporteri au fost răniţi, iar doi se află în stare gravă, în urma confruntărilor violente de pe străzile din Marsilia.

Incidentele au continuat si pe stadionul Velodrome. După fluierul de final al meciului, fanii ruşilor au spart lanţul de securitate şi i-au bătut pe cei englezi. Printre cei afectaţi de evenimentele de pe arena din Marsilia a fost şi soţia lui Jamie Vardy, Rebekah.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE SIMULARI BACALAUREAT 2016 EDU.RO. NOTE BAC 2016 EDU. Pe 18 martie se anunta rezultatele

Cristiana Petrariu Bota

Profesori universitari din 12 tari s-au reunit la Universitatea de Vest din Timisoara

Cristiana Petrariu Bota

Cum pot fi echivalate studiile preuniversitare de cetatenii romani si de cei ai tarilor membre UE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult