EURO 2016. Un suporter a murit inaintea meciului Polonia – Irlanda de Nord

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 13, 2016 12:20

EURO 2016. Un suporter a murit inaintea meciului Polonia – Irlanda de Nord

EURO 2016. Incidentele neplacute continua la Campionatul European de Fotbal din Franta. Un suporter a murit inaintea meciului Polonia – Irlanda de Nord, acesta dezecrilibrandu-se de pe un parapet. Potrivit datelor anuntate de autoritatile franceze, suporterul decedat se afla sub influenta bauturilor alcoolice. 

Tragedia s-a produs la Nisa. In varsta de 24 de ani, suporterul nord-irlandez s-a prabusit de la o inaltime de opt metri de pe o faleza situata pe o plaja stancoasa la „Promenade des Anglais”, langa Castel Plage din Nisa.

Suporterul a fost transportat imediat la spital, insa medicii nu au putut sa-i salveze viata. Barbatul a murit in cursul noptii. Accidentul s-a produs inaintea meciului Polinia – Irlanda de Nord.

Vezi aici cele mai noi stiri de la EURO 2016

„Accidentul a avut loc inaintea partidei Polonia – Irlanda de Nord. Mai multi suporteri britanici au ieșit pe faleză, erau foarte beți, iar acesta poate fi unul dintre cauzele care au dus la acest episod nefericit. Victima a fost transportată la spital, dar a murit ulterior”, a explicat ofiterul de presa al Politiei din Nisa.

Polonia a invins cu scorul de 1-0 (0-0 la pauza) echipa Irlandei de Nord, intr-un meci care s-a jucat la EURO 2016 in cadrul Grupei C.

Conducerea UEFA a condamnat incidentele din Marsilia si ancheteaza inclusiv incidentele petrecute la meciul Anglia – Rusia.

Nice

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.