EUROVISION 2015: Emotii pentru Romania, care intra astazi in semifinala 1
Life

EUROVISION 2015: Emotii pentru Romania, care intra astazi in semifinala 1

EUROVISION 2015: Emotii pentru Romania, care astazi intra in prima semifinala Eurovision cu numarul de concurs 15. Romania este reprezentata la concursul Eurovision de la Viena de trupa Voltaj, cu piesa „De la capat”. Poti asculta piesa Romaniei la sfarsitul acestui material. Amintim ca concursul Eurovision 2015 se desfasoara in perioada 19 – 23 mai. Finala Eurovision se va desfasura pe 23 mai.

EUROVISION 2015: Ordinea in care vor intra in concurs reprezentantii tarilor participante la Eurovision 2015 a fost hotarata de producatorii show-urilor de la Viena.

EUROVISION 2015: In prima semifinala ordinea de intrare a tarilor participante este urmatoarea: Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, Romania, Georgia.

EUROVISION 2015: Pentru semifinala a doua, care are loc pe 21 mai, ordinea de intrare in concurs este: Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Republica Ceha, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elvetia, Cipru, Slovenia, Polonia.
mai.

Stiri pe aceeasi tema

ROMANII AU TALENT 2016 incepe in curand la Pro TV

Cristiana Petrariu Bota

Despre fericire cu profesorul international de yoga Dana Tupa. Reguli de baza care te ajuta sa vezi doar partea frumoasa a vietii

Cristiana Petrariu Bota

Yeva Shiyanova si Mihaela Radulescu, dans in faina la ROMANII AU TALENT, sezonul 5

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult