Lifestyle

Eurovision 2015: Finala nationala va avea loc pe data de 8 martie

EUROVISION 2015. – Finala nationala a competitiei Eurovision va avea loc pe data de 8 martie, de Ziua Internationala a Femeii, pe parcursul acesteia fiind programat si un recital sustinut de Ruslana, reprezentanta Ucrainei si castigatoarea Eurovision 2004 cu piesa „Wild dance”.

EUROVISION 2015. Mai sunt 10 zile , iar emotiile sunt din ce in ce mai  mari pentru participantii la concursul european al muzicii, editia din Romania. Sala Polivalenta din Craiova va gazdui editia din acest an a Eurovizion 2015, cele peste 2500 de bilete  puse in vanzare fiind epuizate in cateva ore.

EUROVISION 2015. Cei 12 finalisti, din care doar unul va reprezenta Romania la Viena, sunt: Alexa& Aurelian Temisan – „Chica Latina”, Baietii – „Dragoste in lanturi”, Blue Noise – „Love won’t run away”, CEJ – „We were in love”, Cristina Vasiu – „Nowhere”, Lara Lee – „Superman”, Luminita Anghel – „A million stars” , Ovidiu Anton – „Still alive”, Rodica Aculova – „My life”, Super Trooper – „Secret place” , Tudor Turcu – „Save us” si Voltaj – „De la capat”.

EUROVISION 2015. In timp ce la Craiova pregatirile pentru amenajarea Salii Polivalente sunt in toi, sustinatorii participantilor la etapa finala a Eurovizion Romania isi fac simtita prezenta.

EUROVISION 2015. Atfel, fosta trupa suedeza Rednex, devenita intre timp CEJ vrea sa faca spectacol la Eurovision Romania cu piesa „We were in love”, avand milioane de fani in Germania.

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj este sustinuta de actrita Daniela Nane, care are incredere in talentul cantaretilor si in succesul piesei „De la capat”.

EUROVISION 2015. In Luminita Anghel si-a pus sperantele Paula Seling, cantareata care ea insasi s-a clasat pe locul trei la editia din 2010 a Eurovision, desfasurata la Oslo.

EUROVISION 2015. Artistul Pepe il sustine pe bunul lui prieten Aurelian Temisan si pe Alexa, convins ca piesa lor, „Chica Latina”, va ajunge la Viena.

EUROVISION 2015. Blue Noise este favorita Emiliei Popescu, a lui Stefan Banica Jr., a lui Virgil Iantu si a lui Tiberiu Soare, care considera piesa  „Love won’t run away” cea mai buna alegere.

EUROVISION 2015. Rodica Aculova, reprezentanta Romaniei din Republica Moldova, este sustinuta de Yanis, fiul ei, dar si de catre colegii de scena.

EUROVISION 2015. Lara Lee, profesoara de canto, este vazuta in cea mai favorabila lumina cu piesa „Superman” de Adrian Sina, fost component al trupei Accent si de catre baietii de la 3 Sud Est.

EUROVISION 2015. La randul ei, trupa Baietii are fani in Slovacia si Italia.

EUROVISION 2015. Romania va urca pe scena in prima semifinala, pe 19 mai, finala urmand a se desfasura pe 23 mai.

Articole asemănătoare

LIPATTI 100 – Concert aniversar la Sala Radio pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale

Lucy Ionesco

Ovidiu Anton, concert in Bucuresti in ziua in care ar fi trebuit sa fie la Eurovision Stockholm

Lucy Ionesco

Un secol de la disparitia lui Claude Debussy. Cine a fost muzicianul nonconformist in arta si in viata sa, considerat primul compozitor modern al scolii franceze

Ioana Badulescu