EUROVISION 2018. The Humans isi pregatesc imaginea pentru concursul din mai de la Lisabona
Muzica

EUROVISION 2018. The Humans isi pregatesc imaginea pentru concursul din mai de la Lisabona

The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018, își pregătesc imaginea pentru concursul din luna mai. După ce au stabilit conceptul show-ului pentru scena din Lisabona, membrii trupei au făcut ședința foto pentru materialele promoționale care vor fi împărțite în toată Europa, transmite TVR. Reprezentanții României vor cânta în a două semifinală a concursului, pe 10 mai.

Ședința foto cu artiștii de la The Humans s-a întins până târziu în noapte, în studiourile TVR. Fiecare cadru a fost atent analizat de regizorul Petre Năstase, care se ocupă și de conceptul show-ului cu care artiștii se vor prezenta pe scena din Lisabona.

Reprezentanții României vor cânta în a doua semifinală a concursului, pe 10 mai. Marea finală va fi pe 12 mai.

„Până la Lisabona o să mergem în acest miniturneu de promovare, unde vom cânta piesa noastră și vom participa la mai multe party-uri, unde vor fi invitați și ceilalți câțtigători din celelalte țări” – Cristina Caramarcu.

Piesa „goodbye” a fost primiă foarte bine în Berlin, unde trupa a fost invitată să cânte la Târgul Internațional de Turism.

Stiri pe aceeasi tema

Liviu Varciu: Piesa Ochii Tai nu trebuia sa fie, am compus-o in 2 ore pentru ca nu puteam scoate albumul

Cristiana Petrariu Bota

Un nou videoclip pentru vara 2015: Adi Cristescu – Vara si vagabondul

Cristiana Petrariu Bota

Radio Romania Muzical aduce intalniri memorabile: Ziua Mozart si spectacole in direct din stagiunea 2017 de la Teatrul Metropolitan din New York

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult