Eusebiu Stefanescu, un mare actor al teatrului si filmului romanesc, a murit. VIDEO INTERVIU

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2015 14:03

Eusebiu Stefanescu, un mare actor al teatrului si filmului romanesc, a murit. VIDEO INTERVIU

A mai murit un actor! Eusebiu Stefanescu, cunoscut publicului pentru piesele de teatru de exceptie in care juca, dar si pentru filmele „Colierul de turcoaze”,”Ringul”, „Figurantii” sau „Liceenii Rock’n’Roll”, a murit, duminica, din cauza unei boli care l-a chinuit ani de zile.

Eusebiu Stefanescu a fost actor la Teatrul din Ploiesti timp de 16 ani, apoi a jucat pe scenele de la Teatrul Mic si de la Teatrul National din Capitala. Eusebiu Stefanescu a pierdut lupta cu boala si s-a stins din viata in data de 15 martie 2015, dupa o lupta crunta cu o tumora care il chinuia de ani de zile.

HotWeek.ro iti recomanda si: Marcel Dragomir a murit la varsta de 70 de ani. Afla care a fost ultima dorinta a compozitorului. VIDEO

Marele actor Eusebiu Stefanescu, cunoscut pentru cariera sa de pe scena teatrului românesc, dar şi pentru rolurile din filme celebre precum “Liceenii Rock’n’Roll” sau “Colierul de turcoaze”, s-a născut la Ploieşti, în 3 Mai 1944.

Eusebiu Stefanescu a jucat în filme celebre, precum „Colierul de turcoaze”,”Ringul”, „Figuranţii”, „Liceenii Rock’n’Roll” şi şi-a împrumutat vocea în multe filme de animaţie.

Sincere condoleante familiei si odihna vesnica marelui actor! Sa-i mai ascultam inca odata vocea in memoriam, intr-un interviu acordat in urma cu mai bine de un an lui Matei Georgescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.