Eusebiu Stefanescu, un mare actor al teatrului romanesc, a murit. VIDEO INTERVIU
Social

Eusebiu Stefanescu, un mare actor al teatrului si filmului romanesc, a murit. VIDEO INTERVIU

A mai murit un actor! Eusebiu Stefanescu, cunoscut publicului pentru piesele de teatru de exceptie in care juca, dar si pentru filmele „Colierul de turcoaze”,”Ringul”, „Figurantii” sau „Liceenii Rock’n’Roll”, a murit, duminica, din cauza unei boli care l-a chinuit ani de zile.

Eusebiu Stefanescu a fost actor la Teatrul din Ploiesti timp de 16 ani, apoi a jucat pe scenele de la Teatrul Mic si de la Teatrul National din Capitala. Eusebiu Stefanescu a pierdut lupta cu boala si s-a stins din viata in data de 15 martie 2015, dupa o lupta crunta cu o tumora care il chinuia de ani de zile.

HotWeek.ro iti recomanda si: Marcel Dragomir a murit la varsta de 70 de ani. Afla care a fost ultima dorinta a compozitorului. VIDEO

Marele actor Eusebiu Stefanescu, cunoscut pentru cariera sa de pe scena teatrului românesc, dar şi pentru rolurile din filme celebre precum „Liceenii Rock’n’Roll” sau „Colierul de turcoaze”, s-a născut la Ploieşti, în 3 Mai 1944.

Eusebiu Stefanescu a jucat în filme celebre, precum „Colierul de turcoaze”,”Ringul”, „Figuranţii”, „Liceenii Rock’n’Roll” şi şi-a împrumutat vocea în multe filme de animaţie.

Sincere condoleante familiei si odihna vesnica marelui actor! Sa-i mai ascultam inca odata vocea in memoriam, intr-un interviu acordat in urma cu mai bine de un an lui Matei Georgescu.

Articole asemănătoare

BACALAUREAT 2017. Ce schimbari vor fi la examenul de Bacalaureat din acest an. Modele de subiecte si calendar Bac – sesiunea iunie-iulie 2017

Delia Ion

ORA DE VARA 2015. Se schimba ora in noaptea de sambata spre duminica

Corina Alexandru

Inchisorile private, o solutie la inghesuiala din penitenciare

Corina Alexandru