8.3 C
România
22 februarie 2024
Viata bate filmul

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015. Elevii care au absolvit clasa a 8-a vor sustine luni, 21 iunie 2015, proba scrisa de EVALUARE NATIONALA 2015 la Limba si literatura Romana. Se anunta subiecte destul de grele la proba scrisa la Limba Romana din cadrul examenului de EVALUARE NATIONALA 2015, potrivit unor surse din cadrul Ministerului Educatiei Nationale, dar sa speram ca elevii s-au pregatit mai bine decat in anii trecuti, cand rezultatele la EVALUARE NATIONALA au lasat de dorit.

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Potrivit calendarului de EVALUARE NATIONALA 2015, dupa proba scrisa la Limba Romana, care va avea loc luni, 22 iunie 2015, va urma proba scrisa la Limba materna in data de 23 iunie 2015 si apoi ultima proba scrisa, dar si cea mai grea, proba scrisa la Matematica.

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Parintii absolventilor de clasa a 8-a au ceva emotii pentru ce subiecte se vor da luni la proba scrisa la Limba Romana. Tatal unei eleve din Bucuresti a declarat pentru HotWeek.ro ca are mari sperante ca fiica sa va reusi sa rezolve corect toate subiectele din cadrul probei scrise la Limba Romana, precizand ca de la inceputul acestui an face pregatire la aceasta materie.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE. COMPARATIE CU REZULTATELE LA EVALUARE – SIMULARE DE ANUL TRECUT

„Sper sa avem rezultate bune, fata noastra se pregateste de la sfarsitul lunii ianuarie pentru EVALUAREA NATIONALA 2015. A facut pregatire si la matematica, insa spera sa incheie probele scrise cu note mari. Avem emotii, poate ca noi avem emoii mai mari decat are ea”, a spus parintele elevei.

REZULTATELE LA EVALUAREA NATIONALA 2015, PE 26 IUNIE 2015 PE EDU.RO

Ultima proba la EVALUAREA NATIONALA 2015, cea la matematică, va fi susţinută pe 24 iunie, iar rezultatele vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16,00. În aceeaşi zi, între orele 16,00 – 20,00, se vor putea depune contestaţiile, care vor fi rezolvate în perioada de 27 – 29 iunie.

Rezultatele finale la EVALUAREA NATIONALA 2015 după contestaţii se vor afişa pe 30 iunie.

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: De precizat ca admiterea la liceu in 2015 se va face pe baza calculului mediei ponderate între media generală la evaluarea naţională susţinută de elevii clasei a VIII-a (75%) şi media generală de absolvire a claselor V – VIII (25%).

HotWeek.ro iti recomanda si: DETALII DESPRE SIMULAREA LA EVALUAREA NATIONALA 2015

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Asadar incepand de luni, 21 iunie 2015, elevii vor avea emotii mari, pentru ca vor incepe probele scrise de la EVALUAREA NATIONALA 2015, cu proba la Limba si literatura romana. Potrivit normelor stabilite de Ministerul Educatiei, candidatii sunt obligati sa respecte o serie de reguli stricte, in caz contrar riscand sa fie eliminati din examen. In plus, atat la nivel national, cat si la nivel local, pentru examen sunt puse la dispozitie doua numere TelVerde, acolo unde parintii si elevii pot semnala eventuale nereguli sau chiar tentative de fraudare a examenului. Iata, mai jos, toate regulile pe care elevii sunt obligati sa le respecte la probele Evaluarii Nationale.

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Examenul incepe la ora 9:00 si dureaza doua ore, iar accesul in sali este permis pana cel tarziu la ora 8:30. Elevii se aseaza cate unul in banca, in ordine alfabetica, potrivit metodologiei de examen. Fiecare elev primeste o coala de hartie tipizata, pe care trebuie sa isi scrie cu majuscule numele, prenumele tatalui, toate prenumele personale, in ordinea in care sunt trecute in actul de identitate, apoi sa completeze celelalte date de pe coltul care va fi lipit dupa ce profesorii distribuie subiectele in sala si dupa ce asistentii din sali verifica toate datele si semneaza in interiorul portiunii care urmeaza a fi sigilata.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE PROBA DE LIMBA ROMANA. MODELE SUBIECTE LIMBA ROMANA

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Fiecare elev va primi, in timpul examenului, atatea coli tipizate si ciorne marcate cu stampila scolii cate le sunt necesare. La fiecare coala primita, elevii trebuie sa completeze datele personale, in coltul care urmeaza sa fie lipit. Metodologia prevede ca „pentru lipirea coltului lucrarii se foloseste lipici sau acelasi tip de etichete autocolante, pentru toti elevii din unitatea de invatamant”. Elevii sunt supravegheati de doi asistenti in fiecare sala de examen. Acestia sunt profesori care predau alta materie decat cea la care sunt examinati absolventii de gimnaziu. Un asistent sta in fata clasei, iar celalalt in spatele clasei. Ei sunt responsabili cu asigurarea ordinii si a linistii in sala, iar daca observa incalcari ale regulilor trebuie sa-l sesizeze pe presedintele comisiei de examen.

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015: Din momentul in care subiectele sunt distribuite, nici un elev nu mai poate sa intre in sala de examen si nici un elev nu poate parasi sala, decat daca preda lucrarea scrisa si semneaza de predarea acesteia. Elevii care nu se afla in sala in momentul distribuirii subiectelor pierd dreptul de a mai sustine Evaluarea Nationala in aceasta sesiune. In cazuri exceptionale, daca un elev se simte rau si solicita parasirea temporara a salii, este insotit de unul dintre asistenti, pana la intoarcerea in sala de clasa. Timpul alocat rezolvarii subiectelor nu se modifica si nu se prelungeste. Elevii trebuie sa foloseasca cerneala sau pasta de culoare albastra, pentru scrierea raspunsurilor la subiecte, iar pentru trasarea schemelor si a desenelor doar creion negru. La examenul de Matematica, absolventii de gimnaziu pot sa utilizeze instrumente de desen.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: EVALUARE NATIONALA 2015 – CALENDAR EVALUARE 2015. Noi programe la Limba Romana si Matematica

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015:  Elevii care vor sa corecteze o greseala taie fiecare rand din pasajul gresit cu o linie orizontala. Metodologia prevede ca „in cazul in care unii elevi, din diferite motive – corectari numeroase, greseli care ar putea fi interpretate drept semn de recunoastere – doresc sa-si transcrie lucrarea, fara sa depaseasca timpul stabilit, primesc alte coli tipizate”, iar colile folosite initial se anuleaza pe loc. La expirarea celor doua ore de examen, elevii predau lucrarile in faza in care se afla, fiind interzisa depasirea timpului stabilit. Elevii numeroteaza foile, sub indrumarea asistentilor, numai cu cifre arabe, in partea de jos a paginii, in coltul din dreapta, indicand pagina curenta si numarul total de pagini. Le predau apoi asistentilor lucrarile si semneaza pentru confirmarea predarii lucrarii si a numarului de pagini. Trei elevi raman in sala, pana la predarea ultimei lucrari. Daca un candidat refuza sa predea lucrarea scrisa, atunci el este eliminat din examen si nu va mai putea participa la probele urmatoare.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida: De dragul fetitei mele, renunt la gandurile si planurile mele!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 11 MARTIE 2017. Monaco trebuie sa-si apere pozitia de lidera a Frantei

Bogdan

20 DE MINUTE EPISODUL 12 DIN 16 SEPTEMBRIE 2015. Melek ii da de inteles lui Ali ca este vinovata pentru tentativa de crima

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult