Viata bate filmul

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 la clasele a 4-a si a 6-a, comunicate individual

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016. Se apropie sfarsitul de an scolar, ceea ce aduce emotii pentru unii elevi, respectiv pentru cei care sustin examenele de Evaluare Nationala 2016 sau Bacalaureat. Evaluarile nationale la clasele a 4-a si a 6-a vizeaza nivelul de dezvoltare al competentelor specifice de comunicare in limba romana si intr-o limba straina, dar si al celor specifice matematicii si stiintelor. Testele ofera un feed-back profesorilor si parintilor, iar rezultatele la Evaluarea Nationala 2016 vor fi folosite de CNEE pentru a realiza un raport anual. De precizat ca rezultatele la Evaluarea Nationala 2016 la clasa a 4-a vor fi comunicate individual elevilor si parintilor, in conditii de confidentialitate.

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016. Elevii de clasa a IV-a au sustinut luni prima proba de Evaluare Nationala 2016 de final de an scolar. Subiectele la Limba romana pe care le-au avut de rezolvat astazi elevii de clasa a IV-a au 15 cerinte, formulate pe baza unui fragment de text. Elevii au avut la dispozitie 60 de minute pentru a raspunde intrebarilor de test. Proba de luni a fost prima din Evaluarea Nationala 2016 de la finalul clasei a IV-a si vizeaza evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana. Subiectele au fost concepute pe 2 numere, astfel incat copiii care stau in aceeasi banca sa aiba cerinte diferite.

Testele la Evaluarea Nationala 2016 pe care le-au sustinut elevii sunt corectate in scoala pe care o urmeaza copiii, de catre profesorii de la aceasta scoala. Fiecare test completat de copii este evaluat de catre invatatoarea de la clasa si de catre un alt profesor.

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016. Metodologia prevede ca, pentru a face mai usoara comunicarea si intelegerea rezultatelor catre elevi si parinti, profesorii corectori pot sa faca sublinieri sau mentiuni pe testele elevilor.

Corectarea testelor la Evaluarea Nationala 2016 se finalizeaza in termen de cel mult 7 zile de la data sustinerii ultimului test de la clasa respectiva.

EDU.RO a comunicat Rezultatele la Simularea examenului de EVALUARE NATIONALA 2016. Rezultate rectificate

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016. Rezultatele individuale nu se afiseaza, nu se comunica public si nu se trec in catalog. Pe baza lor, profesorii trebuie sa construiasca planuri individualizate de invatare, pentru ca elevii cu lacune sa recupereze materia. Aceste planuri individualizate de invatare ale elevilor trebuie sa le fie comunicate parintilor. De asemenea, rezultatele le sunt comunicate elevilor si parintilor individual, in conditii de confidentialitate.

Metodologia prevede ca, dupa ce profesorul informeaza parintii cu privire la rezultatele obtinute de copil, parintii semneaza un proces-verbal pentru luarea la cunostinta a informatiilor referitoare la rezultatele elevului si la masurile prevazute in planul individualizat de invatare, daca este cazul.

EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016. Calendarul Evaluarii Nationale de la finalul clasei a IV-a 2016

30 mai 2016: Limba romana
31 mai 2016: Matematica
2 iunie 2016: Limba materna
fiecare testare dureaza 60 de minute

Elevii au avut emotii la prima proba din cadrul testelor de Evaluare Nationala 2016 de la finalul clasei: testarea la Limba romana. Marti urmeaza proba la Matematica, iar joi – pe 2 iunie – cea la Limba materna. Testele fac parte din seria de probe la Evaluarea Nationala de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, introduse prin legea educatiei inca din 2011, dar aplicate la nivel national abia din 2014.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), prezenta la Iasi, la Evaluarea Nationala, a fost foarte buna, cadrele didactice au fost instruite cu privire la administrarea testelor, iar evaluarile s-au derulat pana in prezent in cele mai bune conditii.

REZULTATE NOTE EVALUARE NATIONALA 2016. NOTE ROMANA – MATEMATICA EDU.RO

Evaluarile nationale la clasele a IV-a si a VI-a s-au derulat in zilele de 23 – 24 mai 2016, respectiv 30 – 31 mai 2016, urmand ca cele de la clasa a II-a sa inchida sesiunea de examene, in zilele de 6, 7 si 8 iunie 2016.

Evaluarile nationale la clasele a IV-a si a VI-a au vizat nivelul de dezvoltare al competentelor specifice de comunicare in limba romana si intr-o limba straina, dar si al celor specifice matematicii si stiintelor. Testele ofera un feed-back cadrelor didactice si parintilor, iar rezultatele vor fi folosite de CNEE pentru a realiza un raport anual.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 19 MAI 2017. Final de campionate in ligile inferioare franceze

Bogdan

GUNES, EP. 24, REZUMAT 16 SEPTEMBRIE 2016. Selin si Ali isi impartasesc sentimentele

Lucy Ionesco

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 51 REZUMAT, 30 MAI 2017

Delia Ion