Stiri locale

Eveniment de marca organizat de Universitatea Politehnica din Timisoara

Eveniment in premiera organizat, joi, de Universitatea Politehnica din Timisoara. Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat prima ediție a evenimentului „Ziua MPT”, potrivit BanatulAzi.ro.

„Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri.”, a precizat prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Programul evenimentului care marchează 21 de ani de la înființarea facultății a fost generos, cuprinzând activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară și multe altele.

Foto: banatulazi.ro

Citeste si: Biserica Cuvioasa Paraschiva din Crivina de Sus, cea mai frumoasa biserica de lemn din Banat

Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la Moldomobila Iasi, la fata locului intervin mai multe echipaje de pompieri

Cristiana Petrariu Bota

Primaria Piatra Neamt, datorii esalonate catre EON

Liceul din Romania care nu creeaza someri! Toti absolventii sunt angajati datorita unui parteneriat cu firmele private

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult