0.1 C
România
28 noiembrie 2021
IT/Stiinta Life Social

Evolso, aplicaţia locală prin are fetele pot agăţa băieţii pe internet

O echipă de români a făcut o aplicaţie de întâlniri amoroase care preia modelul Tinder, dar îl extinde la o dimensiune socială.

Un nume ciudat, care vine de la Evol (Love inversat) şi So (Social). O aplicaţie care este momentan lansată în faza Beta în trei oraşe – Cluj, Praga şi Oxford. Echipa de la Evolso a decis să o lanseze în aceste locuri pentru că sunt din Cluj, iar la Praga au fost acceptaţi în acceleratorul de afaceri StartupYard.

Creatorii Evolso spun că serviciul e diferit de Tinder pentru că fetele aleg băieţii pe care doresc să-i întâlnească. De asemenea, prima întâlnire va avea loc în cafenelele sau barurile preferate ale celor doi. Aceasta este o altă dimensiune adăugată de clujeni, conectarea dintre o întâlnire posibil amoroasă şi o cafenea. Astfel, aşa apare şi un model de monetizare – Evolso poate primi bani de la localurile care vor să apară în aplicaţie şi care să fie sugerate celor care se întâlnesc prin ea. Evolso ia interesele oamenilor din profilul lor de Facebook, iar localurile sunt alese în funcţie de proximitate. Acestea apar în feed, iar utilizatorul le votează pozitiv sau negativ. În funcţie de acest vot, aplicaţia oferă celui care o foloseşte persoane cu care împărtăşeşte preferinţe pentru anumite localuri.

Stiri pe aceeasi tema

Rezultate LOTO din 12 iulie 2015. Vezi numere LOTO 6 din 49 extrase duminica

Romanii risca sa inghete de frig in case? Premierul Grindeanu, anunt privind criza stocului de gaze si energie

Delia Ion

Cristian Topescu a fost dus de urgenta la spital. Starea sa este grava, dar stabila

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult