-2.4 C
România
5 decembrie 2021
EVOMAG
Social

EvoMag emite polite RCA si intentioneaza sa se extinda pe piata de asigurari

EvoMag, una dintre cele mai importante firme care isi desfasoara activitatea pe piata online de electro-IT din Romania, va trece in curand la un alt nivel prin extinderea portofoliului deja destul de complex cu emiterea politelor de asigurare de tip RCA si, in curand, cu emiterea mai multor tipuri de polite de asigurare.

Unul dintre reprezentantii conducerii companiei evoMag care a avut o cifra de afaceri de 22 milioane de euro in anul 2016 a tinut sa sublinieze faptul ca primul pas pe piata asigurarilor a fost facut in mod firesc prin emiterea politelor RCA pentru care exista deja o traditie pe piata online autohtona dar ca acest pas va fi urmat de atle tipuri de asigurari, cum ar fi cepe pentru calatorie sau cele destinate locuintelor.

Noua gama de produse si servicii din oferta evoMAG este dezvoltata in parteneriat cu Destine Broker de Asigurare, vizitatorii evoMAG.ro putand vizualiza, compara si selecta din ofertele a opt asiguratori, respectiv Allianz tiriac Asigurari, Asigurarea Româneasca – Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins România Asigurare – Reasigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurari, Omniasig Vienna Insurance Group si Uniqa Asigurari.

Prin acest serviciu, evoMAG estimeaza vânzarea a 10.000 de polite de asigurare intr-un an.

„Introducerea politelor de asigurare in portofoliu face parte din strategia de extindere a produselor si serviciilor. Vrem sa oferim acces si la aceste tipuri de servicii, clientii nostri având acum posibilitatea de a incheia polite de asigurare direct de pe evoMAG.ro”, adauga Mihai Patrascu.

Livrarea politelor RCA se va efectua in mod gratuit, in cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. In cazul in care clientii opteaza pentru plata online, polita de asigurare intra in vigoare incepând de a doua zi. in cazul platii ramburs, polita de asigurare va intra in vigoare dupa 5 zile.

Stiri pe aceeasi tema

Acident de microbuz in Salaj, 13 victime. Accidentul s-a produs pe DN1H Zalau – Simleu Silvaniei

Bogdan

Presedintele Academiei Romane: In universitatile din Romania se poate studia ca in scolile de nivel peste mediu din lume

Ioana Badulescu

Lista auxiliarelor didactice care au obtinut acordul Ministerului Educatiei pentru a fi utilizate in scoli

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult