EXATLON 23 APRILIE 2018. LIVE KANAL D. Razboinici vs Faimosi, tensiunile cresc
Viata bate filmul

EXATLON 21 APRILIE, KANAL D. Razboinicii au pierdut casa, Faimosii au castigat tot

EXATLON, 21 aprilie, REZULTAT FAIMOȘI – RĂZBOINICI, REZULTAT FINAL 10-7 PENTRU FAIMOȘI.  FAIMOȘII – RĂZBOINICII 9-7 Larisa și Roxana se duelează într-un meci extrem de important. Final incendiar de meci! Larisa câștigă într-un mod extrem de dramatic! Este 9-7 pentru Faimoși.

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 8-7 Cătălin Cazacu va concura împotriva lui Ștefan. Este presiune imensă pe umerii Războinicilor. Este punctul lui Ștefan! Războinicii sunt în viață!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 8-6 Duel între Valentin și Ionuț! Victori uriașă reușită de Valentin iar Faimoșii se distanțează pentru prima dată în joc!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 7-6 Giani Kiriță îl învinge pe Alex la limită! Faimoșii trec în avantaj!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 6-6 Roxana împotriva Geaninei! Geanina câștigă după cel mai echilibrat meci al fetelor! Din nou egalitate!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 5-6 Se vor înfrunta Cătălin Cazacu și Ionuț! Învinge Ionuț după o cursă excelentă și Faimoșii trec din nou în avantaj!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 5-5 Concurează Valentin cu Ștefan! Presiune pentru Ștefan care a pierdut azi meciurile. Ștefan pierde din nou la limită după un meci dramatic! Scorul este din nou egal!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 4-5 Duel între Vladimir Drăghia și Alex! Alex învinge dramatic și Războinicii trec din nou în avantaj!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 4-4 Din nou un meci al fetelor! Se duelează Larisa cu Roxana! Victorie pentru Larisa și Faimoșii egalează la patru!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 3-4 Cătălin Cazacu concurează împotriva lui Ștefan. Ștefan pierde din nou! Faimoșii se apropie foarte mult!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 2-4 – Kiriță câștigă duelul cu Ionuț! Faimoșii rămân în joc

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 1-4 – Alex îl învinge pe Valentin și scorul devine 1-4 pentru Războinici!!!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 1-3 – Primul meci al fetelor între Geanina și Roxana. Faimoșii își măresc din nou avantajul!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 1-2 – Giani Kiriță îl învinge pe Ștefan iar Faimoșii câștigă primul punct

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 0-2 – Ionuț îl învinge pe Cazacu care face o criză de nervi în final! Tensiuni în Republica Dominicană!

FAIMOȘII – RĂZBOINICII 0-1 – În primul meci concurează pe un traseu nou Drăghia și Alex. Ei trebuie să doboare după o cursă lungă mai multe cuburi. Alex învinge la limită!

Astăzi cele două echipe joacă pentru CASĂ! Dar echipa care câștigă NU va rămâne în casă ci va pleca la Punta Cana unde vor mânca la restanurant, vor dormi la hotel, nu se vor întoarce ci vor merge să vadă răsăritul dintr-un balon cu aer! MIZA este imensă!

Știrea inițială:

EXATLON ROMÂNIA, 21 aprilie, REZULTAT FAIMOȘI – RĂZBOINICI Lupta dintre Faimoși și Războinici e din ce în ce mai încinsă, mai ales că EXATLON ROMÂNIA se află pe final.

EXATLON ROMÂNIA, 21 aprilie, REZULTAT FAIMOȘI – RĂZBOINICI În emisiunea de astăzi cele două echipe se vor lupta pentru o miză uriașă. Este vorba de Casă și un premiu surpriză pe care prezentatorul Cosmin Cernat îl va anunța înainte de începerea concursului. Miza Casei este una foarte importantă. În prezent Războinicii stau în Casă iar Faimoșii la coteț.

EXATLON ROMÂNIA, 21 aprilie, REZULTAT FAIMOȘI – RĂZBOINICI Este prima confruntare între cele două echipe după eliminarea de miercuri când Diana Belbiță a părăsit competiția EXATLON ROMÂNIA, nu însă fără să încingă spiritele în echipa Faimoșilor, pornind un conflict între fete și băieți din cauza nominalizărilor. Amintim că atunci au fost nominalizate Geanina, Larisa și Diana Belbiță. Din păcate pentru ”Prințesa Războinică” fanii au preferat, surprinzător, să rămână în competiție Larisa și nou intrata Geanina.

Sursa: dcnews.ro

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE: CITATE SI REPLICI INTRE NERIMAN SI MACIT DIN UN DESTIN LA RASCRUCE

Cristiana Petrariu Bota

DILA EPISODUL 57, 20 IULIE 2015. Dila si Riza pregatesc nunta insa apar din nou probleme

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 20 REZUMAT, 27 AUGUST 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult