EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Faimosi vs Razboinici, lupta continua dupa eliminare
Viata bate filmul

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Faimosi vs Razboinici, lupta continua dupa eliminare

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE KANAL D. O noua editie a emisiunii EXATLON a fost sambata, 28 aprilie, la Kanal D. Faimosii si Razboinicii au dus o noua lupta pentru mancare, moderata de Cosmin Cernat. In editia trecuta, Geanina a parasit competitia Exatlon Romania. Concurenta si-a luat ramas bun de la coechipieri si s-a intors in Romania la familie si prieteni. 

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE KANAL D. Echipele s-au confruntat la masa norocului pentru placinta, ardei umpluti si iaurt. Razboinicii sunt cei care au castigat la scor, astfel ca ei vor putea da mesaje si primi raspuns de la familii. Traseul a fost unul nou.

Totodata, aseara am aflat ca va fi meci international EXATLON ROMÂNIA – EXATLON GRECIA.

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE KANAL D. Dupa eliminarea Geaninei, lupta dintre Faimosi si Razboinici se anunta mai apriga ca niciodata! Vom actualiza ce se intampla in editia de astazi Exatlon, de la ora 19:45, la Kanal D! Razboinicii si Faimosii lupta aproape de la egal la egal, pentru prima data in ultimele saptamani. Cei mai buni noua luptatori intra in ring si dau tot ce au mai bun pentru a castiga.

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE KANAL D. Filmarile au loc in Republica Dominicana, unde concurentii trec printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 ianuarie 2017. Razboi intre surorile MPFM! Mihaela a facut dezvaluiri in lacrimi dupa atacul Alexandrei

Delia Ion

NOUL COD RUTIER 2015: Fara PERMIS AUTO pentru soferii care nu au 8 clase

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 NOIEMBRIE 2015. Show ironic al „gastii vesele” la adresa Laviniei

Delia Ion