EXATLON 28 MARTIE 2018. Diana Bulimar a fost eliminata din echipa Faimosilor

Delia Ion
By Delia Ion martie 28, 2018 19:42

EXATLON 28 MARTIE 2018. Diana Bulimar a fost eliminata din echipa Faimosilor

EXATLON 28 MARTIE 2018. UPDATE – Didi Bulimar pleaca acasa de la EXATLON, conform voturilor telespectatorilor, ea fiind concurenta eliminata saptamana aceasta. “Imi e dor de casa, au trecut 12 saptamani de cand sunt aici. Am simtit ca plec inca de dimineata, asa am fost toata ziua”, a spus Didi Bulimar inainte sa se imbratiseze cu colegii Faimosi.

S-a despartit de colegii ei in lacrimi. Cea mai titrata sportiva de la Exatlon, care a fost pe podiumul olimpic si european, a parasit competitia Exatlon. Gimnasta Didi Bulimar pleaca in Romania.

EXATLON 28 MARTIE 2018. UPDATE 1 – Emotii pentru concurenti EXATLON, astazi se va face o eliminare. Este o zi decisiva pentru Oltin, Diana Bulimar si Larisa, cei trei “faimosi” propusi pentru eliminare. “In echipa mea toti vorbesc ca din nou trebuie sa-l alegem pe Oltin. Ar trebui sa lasam deoparte macar o zi regula asta”, a spus Alexandru.

EXATLON 28 MARTIE 2018. Larisa a fost una dintre concurentele de la Exatlon care a fost nominalizata in editia din 27 martie pentru eliminare. In asteptarea deciziei telespectatorilor, care va fi aflata diseara, sotul Larisei are mari emotii.

EXATLON 28 MARTIE 2018. Shady, sotul Larisei de la Exatlon, are inima impartita in doua. O parte din el si-ar dori sa-si vada sotia acasa, sa poata sa o stranga in brate, insa cealalta parte vrea ca Larisa sa-si continue drumul la Exatlon.

EXATLON 28 MARTIE 2018. “Stiu ca Larisa a facut deja ce a vrut, a demonstrat ce si-a propus si eu cred ca este multumita de rezultatele ei de pana acum. Eu nu cred ca este rau daca vine acasa, eu abia o astept! Pe de alta parte, cred ca a fost nominalizata de Valentin pentru ca a fost cea mai usoara alegere. Insa m-am enervat cand am auzit ca motivul este faptul ca nu comunica cu echipa. Larisa este cuminte, educata, are suflet mare. Are mereu zambetul pe buze, pentru ea nu conteaza cine este in fata, nu se lasa usor intimidata si nu pare afectata pentru ca e puternica.

Imi pare rau ca au spus despr ea ca nu prea comunica. Cel putin la probe, eu am vazut ca nu sta o clipa pe banca asa cum fac altii, ea este mereu alaturi de echipa ei, rade, isi incurajeaza colegii. Ati vazut ca atunci cand castiga, rade mereu si sare in bratele lor? Ce comunicare vor mai mult cand ea e cu sufletul mereu la fiecare proba?”, ne-a spus Shady, sotul Larisei, una dintre concurentele nominalizate pentru eliminarea de la Exatlon.

Oltin Hurezeanu a fost Dr Petrescu in productia semnata de Bobby Paunescu, “Palatul Pionierilor”. Filmul-experiment a avut premiera la celebrul festival “Sundance” la finalul anului 2015 si a rulat in cinematografie incepand cu luna decembrie a aceluiasi an.

„Palatul Pionierilor” este un film-experiment bazat pe povestile traite de cativa adolescenti romani in Bucurestiul post-revolutionar. Fara un scenariu scris, filmul aduce in prim-plan prima experienta sexuala a unor elevi de la Liceul Jean Monnet (fost “George Calinescu”), care aleg un bordel pentru a fi intitati in tainele amorului. Ei ajung aici sub indrumarea lui Ion, un personaj din lumea interlopa, dupa care in scoala apar zvonuri ca ar fi luat SIDA. Informatia apare si la urechile prietenelor baietilor, care merg sa-si faca analize. Aici apare in scena Dr Petrescu, interpretat de Oltin Hurezeanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.