EXATLON 3 APRILIE 2018. Live Update. Razboinicii si Faimosii, urmeaza nominalizarea pentru eliminare
Viata bate filmul

EXATLON 3 APRILIE 2018. Live Update. Razboinicii si Faimosii, urmeaza nominalizarea pentru eliminare

EXATLON 3 APRILIE 2018. LIVE. Razboinicii si Faimosii se intrec, marti, intr-o noua lupta, care la final se va solda cu o nominalizare pentru eliminare. Saptamana se incheie odata cu jocul de Arena, atunci cand e facuta nominalizarea pentru eliminare. Vom reveni cu principalele momente din emisiunea EXATLON de marti. 

EXATLON 3 APRILIE 2018. LIVE. Actualizare 1. A inceput o noua editie a emisiunii Exatlon. In editia de aseara am vazut ca Razboinicii i-au invins pe Faimosi cu scorul de 10-4, asadar ei au plecat la concert, urmand a zbura cu avionul.

EXATLON 3 APRILIE 2018. LIVE. Emisiunea Exatlon de luni a inceput cu marturisiri neasteptate. Giani Kirita a fost dat de gol de colegii sai, fostul sportiv este indragostit de mai bine de 2 ani de o femeie misterioasa. Giani a cunoscut-o intr-o emisiune TV si a aflat in editia Exatlon 2 aprilie ca Valentin este prieten bun cu ea.

„Giani sufera de ani buni dupa o fata si acum a aflat ca este cea mai buna prietena a lui Valentin. A primit si vestea ca este singura de ceva vreme”, a spus Catalin Cazacu. „Giani este indragostit si ma bucur ca o cunosc foarte bine”, a spus Valentin, in editia Exatlon 2 aprilie.

EXATLON 3 APRILIE 2018. LIVE. „Sa pastram misterul. Oricum ea o sa inteleaga. Cate persoane sunt prietene cu Valentin si s-au intalnit cu Giani Kirita, acum 2 ani, intr-o emisiune”, a spus Vladimir. „Multumesc echipei mele. Fara ei nu aveam curaj sa recunosc. Ea e frumoasa. O sa fim exact ca Frumoasa si Bestia”, a recunoscut Giani Kirita, in editia Exatlon 2 aprilie.

EXATLON 3 APRILIE 2018. LIVE. Conform statisticii oficiale pentru ultima saptamana incheiata de la EXATLON, recordul de dueluri ii apartine unei concurente de la Razboinicii. Astfel, in saptamana cu numarul 12 din Exatlon, desfasurata intre 21 si 27 martie, recordul absolut de curse ii apartine Roxanei de la Razboinicii, care a luat startul in 22 de dueluri, adica mai multe decat oricare dintre Faimosi si cu doua curse in plus fata de Ionut, cel mai prolific dintre baietii de la Razboinicii.

GIANI KIRITA ISI SARBATORESTE ZIUA LA EXATLON

Giani Kirita s-a nascut in primvara anului 1977 si isi serbeaza ziua atat pe 3 martie cat si pe 3 aprilie.

Situatia i se datoreaza tatallui lui GIani, care, in culmea fericirii, a incurcat datele si i-a declarat nasterea pentru obtinerea certificatului de nastere cu data de 3 martie in loc de 3 aprilie.

„Hai să vă spun. E o confuzie. Tatăl meu, în bucuria aia de când am fost născut, s-a dus şi m-a declarat cu o lună mai devreme. Adică pe 3 martie. Eu în acte sunt pe 3 martie, iar oficial sunt născut pe 3 aprilie. Prietenii îi trimit urări de două ori pe an. Cei care sunt vechi şi prieteni buni ştiu asta, restul, ăia care i-am mai şters în ultimul timp, nu ştiu.” a afirmat Giani Kirita la o emisiune TV.

Articole asemănătoare

TE VREAU LANGA MINE 14 SEPTEMBRIE 2015. Radu: Sexul fara sentimente nu este usor!

Delia Ion

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de joi!

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Melania a decis sa-i dea o sansa lui Bogdan, un tanar fotograf

Delia Ion