EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. Razboinicii vs Faimosii, lupta devine tensionata dupa eliminarea lui Giani Kirita
Viata bate filmul

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. Razboinicii vs Faimosii. Regulile Exatlon se schimba, publicul voteaza cine paraseste competitia

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. Show-ul Exatlon a continuat, sambata seara, la Kanal D. Razboinicii isi ascut sabiile si mai puternic in lupta cu Faimosii, mai ales dupa eliminarea lui Giani Kirita de zilele trecute. In editia de sambata seara, Cosmin Cernat a facut un anunt surpriza.

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. UPDATE. Cosmin Cernat a anuntat ca regulile Exatlon au fost schimbate. În această săptămână publicul este cel care va decide cine părăsește compeția Exatlon.

Concurenții de la Exatlon pot fi votati prin SMS. Publicul este si mai important, iar Cosmin Cernat a dat startul votului. Timp de cinci zile, trebuie sa iti votezi favoritul pentru a-l tine cat mai mult in Republica Dominicana.

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. UPDATE. „Aveti sansa se va sustineti favoritii. Pe toti. Timp de cinci zile fiecare concurent va primi un cod, iar voi trebuie sa trimiteti mesaj cu codul fiecaruia dintre ei. E ultima sansa de a fi alaturi de ei si a-i trimite cat mai sus. Pentru glorie si pentru acel premiu pe care nu-l putem neglija, de 100 de mii de euro. In aceasta saptamana nu vom avea eliminare. Player of the week si cel care castiga imunitatea sunt protejati. Ceilalti sunt propusi. Cine are cele mai putine voturi de sustinere, pleaca acasa.

STIRE INITIALA – EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. Se anunță din nou un joc tensionat între cele două echipe. Concursul se apropie de final, iar presiunea devine din ce în ce mai mare. Ramane sa aflam cum va fi competitia Exatlon fara Giani Kirita in concurs. Oricum, se anunta o seara incrancenata.

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D.  Amintim că săptămâna trecută, Războinicii și Faimoșii au jucat pentru Arenă și eliminare, cel mai important joc din cadrul EXATLON. După un meci extrem de echilibrat, am avut parte probabil de cel mai spectaculos final al eliminărilor.

Citeste si: GALA BRAVO AI STIL 5 MAI 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Avem o concurenta eliminata?Summer Party in tinute sexy

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. La scorul de 9-9, cele două echipe au ajuns la stafetă pentru punctul câștigător. De la Faimoși au concurat Larisa cu Vladimir Drăghia, iar de la Războinici au concurat Roxana cu Ionuț. După un meci foarte încins, Ionuț, aflat în mare formă, a reușit să îl învingă pe Drăghia care a căzut devastat.

EXATLON 5 MAI 2018, LIVE KANAL D. A urmat proba de imunitate care a fost câștigată de Vladimir Drăghia. Astfel, soarta lui Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Valentin, a depins de votul publicului. În final, Giani Kiriță a părăsit competiția.

Ultimele cuvinte ale lui Giani Kirita, inainte de a parasi #exatlonromania : “Nu mi-a mai batut inima asa de tare de foarte mult timp, cu toate ca mi-am dorit foarte mult ca cei doi sa ramana… Vrau sa le multumesc colegilor mei, (…) Vreau ca cineva din echipa mea sa iasa castigatorul Exatlon!!”.

Dupa ce a ajuns in Romania, Giani Kirita a scris pe pagina sa de socializare: “Sunt foarte fericit ca am ajuns acasa ! Sunt fericit alaturi de copiii mei, de familia mea si de prietenii mei ! Sper ca v-am facut mândrii de ceea ce am facut la Exatlon ! Va multumesc pentru sustinere tuturor!”.

Articole asemănătoare

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 12 REZUMAT, 4 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR ULTIMUL EPISOD REZUMAT, EPISODUL 102 DIN 20 APRILIE 2017

Delia Ion

BILETUL ZILEI 1 OCTOMBRIE 2016. Bayern si Dortmund au duel de la distanta pentru sefia Bundesligii

Delia Ion