Excluderi in sedinta PSD. Dragnea: Am spus ca nu va fi o zi placuta, dar sunt niste masuri necesare. Sper ca ceilalti colegi sa inteleaga

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 5, 2018 19:24

Excluderi in sedinta PSD. Dragnea: Am spus ca nu va fi o zi placuta, dar sunt niste masuri necesare. Sper ca ceilalti colegi sa inteleaga

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv al partidului, de ce au fost exclusi din PSD Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. CEx al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. 

„S-a convenit ca toata lumea sa faca ce trebuie intr-un partid, sa fie uniti. Ulterior au aparut inregistrari de la sedinte pe care le-a condus Tutuianu. Condamn cu toata fermitatea acest mod de a inregistra sefintele de partid. Acele afirmatii au suparat cea mai mare parte din membrii de partid.

Ieri am avut o discutie de cateva ore, 6-7 ore. Toti au fost foarte incarcati si suparati ca o parte din colegi au continuat sa actioneze impotriva partidului. Multi colegi i-au reprosat luji Tutuianu aceste declaratii.”

Am inteles ca lui Marian Neacsu i s-a propus colaborare din partea opozitiei. Am spus ca nu va fi o zi placuta, dar sunt niste masuri necesare. Sper ca ceilalti colegi sa inteleaga”, a punctat Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.