-3.8 C
România
21 ianuarie 2022
Experience Bucharest, un proiect menit a aduce Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa
Turism

Experience Bucharest, un proiect menit a aduce Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa

Experience Bucharest este un proiect menit a aduce Bucurestiul pe harta destinatiilor turistice preferate din Europa. Tudor Maxim, initiatorul si fondatorul Experience Bucharest, a precizat ca in perioada urmatoate, proiectul va fi promovat la cel mai mare targ de turism din lume, ITB Berlin, precum si la cea mai mare conferinta de blogeri, TBEX Jerusalim.

Experience Bucharest se vrea cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucurestiului. Initiatorii anunta lansarea platformei online si startul inscrierilor la evenimentul care va avea loc in Bucuresti in perioada 12-16 mai 2017.

Invitația se adresează creatorilor de conținut de travel, bloggerilor, Instagramerilor, specialiștilor în comunicare pe Twitter, vloggerilor naționali și internaționali, jurnaliștilor de travel, persoanelor publice pasionate de călătorii, a căror activitate este urmărită de un număr de peste 10 milioane de oameni din Lumea întreagă.

Cei care doresc să se înscrie pot accesa formularul care se regăsește pe website-ul proiectului www.experience-bucharest.com, la secțiunea Join us.

Criteriile de înscriere pentru participanții Experience Bucharest sunt: o audiență cât mai diversă, un minimum de 10.000 de followeri, cititori, subscriberi pe unul din canalele de social media: blog, pagină de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, participarea la alte proiecte asemănătoare.website

”Ne bucurăm că am reușit să lansăm website-ul proiectului și să dăm startul înscrierilor oficiale pentru Experience Bucharest. Până în prezent, avem confirmați invitați speciali precum Alyssa Ramos, Kristen Sarah, Kate MaCulley, Planet D-Dave and Debbie. Doar aceștia comunică către audiențe de 4 milioane de oameni. Provocarea este să aducem Bucureștiul pe harta destinațiilor turistice preferate din Europa. Săptămânile acestea proiectul va fi promovat la cel mai mare târg de turism din lume, ITB Berlin și la cea mai mare conferință de blogeri, TBEX Jerusalim.”, spune Tudor Maxim, inițiatorul și fondatorul Experience Bucharest.

Proiectul este o inițiativă independentă la care se poate alătura orice autoritate publică sau persoană independentă care își dorește implicarea în promovarea Bucureștiului. Până în prezent și-au arătat susținerea organizații precum UBER, Elevate, Paravion, Federaţia Industriei Hoteliere din România, Pernod Ricard, AUTONOM.

”Vom oferi peste 40 de experiențe și activități în cadrul Experience Bucharest și ne bucurăm atunci când găsim deschidere din partea celor care vor beneficia direct de rezultatul final al acestui proiect important: companiile aeriene, hotelurile, restaurantele, cafenelele, organizatori de tururi care își desfășoară activitatea în București. Partenerii noștri oferă gratuit cazare, locații pentru evenimente, vor asigura mesele și transportul invitaților; practic, Experience Bucharest este despre o implicare comună, voluntară prin care dorim să arătăm că Bucureștiul, România, au multe de oferit”, mai spune Tudor Maxim, fondatorul rețelei de hosteluri din România, Pura Vida.

Cei peste 200 de participanți la Experience Bucharest vor avea parte de zeci de tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare și multe alte experiențe unice. Proiectul va fi deschis de o conferință despre cele mai bune practici de marketing în turism, un eveniment la care vor participa peste 400 de invitați din toate mediile conexe turismului și marketingului. Timp de patru zile, fiecare participant își va putea configura programul, optând pentru participarea la activitățile propuse de organizatorii evenimentului.

Susținători: România Pitorească, Discover Bucharest, IG_Romania, Little Bucharest hostel, Pura Vida Sky Bar&Hostel, Hostel Bucur’s Shelter, AcademiCall, Promovez Romania, FB/FotografiileTale, World Travel Bug, Explore Romania, Romanian Friend, Zmeul Călător, Monica Suma-contribuitor Lonely Planet, Mihaela Rădacină, Always Summer, Radio Deea, team365.
Organizatori tururi și experiențe: Interesting Times, Urban Adventures, Bucharest Jewish Tours, Martin Adventures, Calup, Bucharest Free Walking Tours, Asociatia Cultour, Open Doors, Slow-travel, My Secret Romania, Vanatoarea de comori arhitecturale, Questo, Roaring Romania private Tours, Romania Private Tours – BookToursRomania.

Stiri pe aceeasi tema

Asa arata Paradisul! Un „must see” pentru fiecare dintre noi. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

ANAT: Proiectul Ministerului Turismului de garantare a pachetelor turistice va duce la inchiderea multor agentii de turism si la scumpirea vacantelor

Ioana Badulescu

Certificatul de vaccinare ar putea fi introdus de mai multe tari cu scopul de a salva turismul

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult