Social

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI: Numar de urgenta disponibil pentru informatii despre mortii si ranitii in explozia din club

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI: Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat un numar de urgenta disponibil pentru persoanele care nu si-au gasit rudele, prietenii sau cunostintele care s-au aflat in clubul Colective din Bucuresti, unde s-a produs o explozie care a ucis cel putin 26 de persoane si a ranit grav alte 100, conform informatiilor disponibile la transmiterea acestei stiri. De precizat ca numarul victimelor creste de la un moment la altul, astfel ca aceste date sunt provizorii. 

021.2069.291 este numarul de urgenta pus la dispozitie de oficiali. Totodata, Ministerul Sanatatii face apel la donarea de sange la toate centrele din Bucuresti.

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI: Astfel, la acest numar pot suna persoanele care au avut copii sau prieteni in clubul Colective la care se poate suna pentru a afla informatii sau pentru a anunta daca o persoana nu a ajuns acasa.

MARTOR DESPRE EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI: A fost un concert rock. Au murit din cauza fumului

De precizat ca majoritatea mortilor in explozia din clubul Colective nu aveau acte de identitate asupra lor. Recunoasterea cadavrelor se va face la IML, potrivit lui RAed Arafat.

EXPLOZIE CLUB BUCURESTI: O parte dintre persoanele aflate in club au refuzat sa fie duse la spital, deoarece nu au suferit rani grave. Clubul Colective nu este situat intr-un loc facil interventiilor, astfel ca interventia ambulantelor si a echipajelor de pompieri a fost foarte grea. Peste 30 de echipaje de urgenta s-au mobilizat la locul exploziei. Spitalele au fost depasite numeric, astfel ca dupa evacuarea victimelor, prioritatea este repartizarea ranitilor in spitalele unde se poate face tratament in consecinta. Nu mai putin 26 de morti ar fi un prim bilant al exploziei de la clubul Colective, iar zeci de persoane sunt ranite. O cifra exacta nu poate fi data, deoarece numarul victimelor creste de la o clipa la alta.

EXPLOZIE IN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI, ZECI DE MORTI SI DE RANITI GRAV – UPDATE

EXPLOZIE IN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI, CAUZATA DE UN FOC DE ARTIFICII FOLOSIT LA UN CONCERT DE MUZICA ROCK, LA CARE PARTICIPAU INTRE 300 SI 400 DE PERSOANE. CEL PUTIN 26 DE MORTI SI PESTE 100 DE PERSOANE SUNT IN STARE GRAVA LA SPITALELE DIN BUCURESTI. IN TOTAL SUNT CIRCA 200 DE PERSOANE RANITE, POTRIVIT PRIMELOR ESTIMARI.

Articole asemănătoare

CCR a sesizat Comisia de la Venetia pentru presupuse presiuni aduse de consilierul prezidential Simina Tanasescu la adresa judecatorului Petre Lazaroiu

Ioana Badulescu

Remus Truica si Dan Andronic, retinuti in dosarul retrocedarilor ilegale

Lucy Ionesco

Sectia pentru procurori a CSM a luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale ministrului Justitiei

Ioana Badulescu