Explozie la Brasov in garsoniera unui pensionar, o persoana a decedat

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 20, 2015 12:01

Explozie la Brasov in garsoniera unui pensionar, o persoana a decedat

Doua incendii s-au produs, duminica, in Brasov. Primul incendiu s-a produs in garsoniera unui pensionar din cartierul Tractorul, iar al doilea incendiu s-a produs la anexa unei gospodarii din Brasov. Incendiile s-au soldat cu doi morti, potrivit ISU Brasov. 

Un barbat in varsta de 67 de ani a decedat in urma unei explozii produse duminica dimineata in garsoniera in care locuia, situata pe strada Aleea Constructorilor din cartierul Tractorul.

“Explozia s-a produs intr-o garsoniera de la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din cartierul Tractorul. In garsoniera se afla o singura persoana, un barbat in varsta de 67 de ani, care a decedat. In timpul declansarii exploziei s-a produs si un incendiu, care a fost stins cu ajutorul a doua echipaje cu autospeciale cu apa si spuma. S-a mai intervenit cu un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD. Alte locuinte din blocul de garsoniere nu au fost afectate”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit purtatorului de cuvant, tot duminica dimineata, a avut loc un incendiu la anexa unei gospodarii de pe strada Brazilor, din cartierul brasovean Noua, in urma caruia un barbat de 58 de ani a decedat.

In ambele situatii s-au format comisii care cerceteaza cauza producerii acestor incidente, a spus cpt. Ciprian Sfreja.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.