Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari in toate orasele din Romania

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 10, 2020 16:35

Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari in toate orasele din Romania

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a anuntat, miercuri, ca extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari.  

Astfel, incepand cu data de 8 ianuarie 2020, extrasul de plan cadastral poate fi obtinut si online de catre toti cei care au nevoie de acest document, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa mearga la ghiseu.

Inainte de a efectua plata, utilizatorii trebuie sa-si faca un cont in aplicatie, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitatea Imobiliara (ANCPI).

Orice persoana care are o pretentie cu caracter civil, in justitie, trebuie sa depuna o cerere de chemare in judecata, ca regula. In acest ghid, vom descrie, pe larg, cum trebuie sa arate o asemenea cerere, precum si alte elemente obligatorii de care trebuie sa tina cont persoanele care vor sa ceara ceva in fata instantei.

Accesul gratuit, la nivel national, la anumite informatii existente in sistemul informatic integrat de cadastru si carte funciara pentru persoanele fizice autorizate si expertii judiciari a fost introdus prin Ordinul ANCPI nr. 16/2019.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.