Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari in toate orasele din Romania
Social

Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari in toate orasele din Romania

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a anuntat, miercuri, ca extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari.  

Astfel, incepand cu data de 8 ianuarie 2020, extrasul de plan cadastral poate fi obtinut si online de catre toti cei care au nevoie de acest document, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa mearga la ghiseu.

Inainte de a efectua plata, utilizatorii trebuie sa-si faca un cont in aplicatie, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitatea Imobiliara (ANCPI).

Orice persoana care are o pretentie cu caracter civil, in justitie, trebuie sa depuna o cerere de chemare in judecata, ca regula. In acest ghid, vom descrie, pe larg, cum trebuie sa arate o asemenea cerere, precum si alte elemente obligatorii de care trebuie sa tina cont persoanele care vor sa ceara ceva in fata instantei.

Accesul gratuit, la nivel national, la anumite informatii existente in sistemul informatic integrat de cadastru si carte funciara pentru persoanele fizice autorizate si expertii judiciari a fost introdus prin Ordinul ANCPI nr. 16/2019.

Stiri pe aceeasi tema

Examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala nu se modifica in anul scolar 2018-2019, a anuntat Ministerul Educatiei. Introducerea testelor grila se amana

Ioana Badulescu

Inca o zi libera decretata de Guvern pentru romani

Cristiana Petrariu Bota

O fabrica din Norvegia angajeaza urgent lucratori. Salariul depaseste 3.000 de euro

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult