Viata bate filmul

FACEBOOK A CAZUT. De ce nu merge Facebook. Twitter-ul face haz pe tema Facebook Down

FACEBOOK A CAZUT, LUNI SEARA, IAR PROBLEMA NU A FOST INCA REZOLVATA LA ORA TRANSMITERII ACESTEI STIRI. De ce nu merge Facebook Romania, este intrebarea pe care si-au pus-o toti internautii, luni seara, putin dupa ora 22.00, cand au vrut sa se logheze. Problema pare a fi una grava, din moment ce nu a fost rezolvata nici dupa ora 23.00.

UPDATE: Facebook a cazut din nou, pentru a doua oara in aceeasi seara, in jurul orei 23.33. Si-a revenit cateva momente mai tarziu.

UPDATE: Facebook si-a revenit in jurul orei 23.22, sa speram ca nu doar pentru cateva momente, asa cum s-a mai intamplat in decursul orei in care a fost picat.

FACEBOOK A CAZUT. Reteaua de socializare Facebook nu a putut fi folosita putin dupa ora 22.00 si defectiunea nu a fost rezolvata nici dupa ora 23.00. Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

FACEBOOK A CAZUT. Reteaua Facebook a picat in intreaga lume, nu doar in Romania, iar aceasta problema apare pentru a doua oara in ultima saptamana. Ultima oara, Facebook cazuse in data de 24 septembrie, pentru circa un sfert de ora.

FACEBOOK A CAZUT. Problemele au aparut, luni seara, in jurul orei 22.00. Sute de milioane de useri s-au trezit in momentul in care au vrut sa se logheze cu mesajul „Sorry, something went wrong”.

FACEBOOK A CAZUT. Cea mai mare retea de socializare din lume, Facebook, pare a avea o problema grava, mdin moment ce nu a fost rezolvata nici o ora mai tarziu. Cu siguranta ca Twitter va profita de problema pentru a ironiza principalul concurent.

FACEBOOK A CAZUT. Mesajul Facebook pentru cei care doresc să se logheze este: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”. Ultima dată când reţeaua de socialiare a întâmpinat probleme a fost în urma cu doar cateva zile.

FACEBOOK A CAZUT. Şi aplicaţiile pentru telefoanele mobile ale site-ului sunt afectate, în prezent reţeaua de socializare neputând fi accesată.

FACEBOOK A CAZUT. Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile, după cum a informat joi Bloomberg.

FACEBOOK A CAZUT. De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfârşitul lunii martie 2014, reprezentând aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. La sfârşitul anului trecut, reţeaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

FACEBOOK A CAZUT. Reţeaua de socializare Facebook nu a putut fi accesată si joi seară în România, pentru aproximativ 20 de minute, probleme similare fiind înregistrate atât în SUA, cât şi în alte ţări în care această platformă online este disponibilă, potrivit relatărilor din presa internaţională.

Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile.

FACEBOOK A CAZUT. Mesajul primit de utilizatorii care au încercat să îşi acceseze conturile joi seară, în timpul minutelor de defecţiune, a fost: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can (Ne pare rău, ceva este în neregulă. Lucrăm la repararea problemelor cât mai repede posibil)”, potrivit cnbc.com.

FACEBOOK A CAZUT. Conform sursei citate, reprezentanţii Facebook nu au precizat motivele care au făcut ca reţeaua de socializare să nu poată fi accesată de utilizatorii săi.

Este pentru a doua oară în ultimele două săptămâni când cea mai mare platformă de socializare online are probleme tehnice, mai relatează cnbc.com.

FACEBOOK A CAZUT. Reţeaua Facebook nu a putut fi accesată în România după ora 19.30, timp de aproximativ 20 de minute.

În afară de români, de această situaţie au fost afectaţi şi utilizatorii Facebook din Statele Unite ale Americii, dar şi cei din ţări precum Brazilia, India, Grecia, Belgia, Marea Britanie, Republica Cehă, Germania, Franţa, Finlanda, Olanda, Italia şi Polonia, potrivit site-ului isitdownrightnow.com.

Ca de obicei, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 76 REZUMAT, 23 FEBRUARIE 2015. Aylin si Soner se pregatesc din nou sa faca nunta

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 IANUARIE 2016. Adriana pare decisa sa paraseasca show-ul in urma pedepsei generale date de staff

Delia Ion

DILA 26 MAI 2015, EPISODUL 18 REZUMAT DETALIAT. Melike este arestata de politie pentru impuscarea lui Azer

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult