Facebook
IT/Stiinta

Facebook angajeaza specialisti romani care sa se ocupe de securitatea platformei online

Facebook a publicat pe pagina de Cariere un anunț potrivit căruia caută specialiști români, pe care vrea să-i angajeze la sediul său din Dublin, Irlanda. “Angajăm Market Specialists pentru piața din România, iar din această poziție vei deveni o voce a comunitații și vei găsi soluții cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creștere și care se asigură că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noștri”, informează Facebook, în anunțul postat pe pagina de Cariere.

Potrivit anunțului de angajare, specialiștii IT pe care îi caută compania vor avea un rol cheie în păstrarea securității platformei online. Din această poziție, aceștia vor identifica potențialele abuzuri și vor rezolva probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Cei interesați de jobul oferit de Facebook trebuie să fie absolvenți de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau științelor, și trebuie să aibă o experiență relevantă de cel puțin doi ani. De asemenea, cunoaștințele de Excel și SQL reprezină un avantaj.

Candidații trebuie să aibă abilități de gândire strategică și analitică, să se exprime fluent in engleză și romană, atât scris cât și vorbit, și să fie conectați la comunitatea din România, să-i cunoască cultura și obiceiurile.

Stiri pe aceeasi tema

Oferta de la Telekom de Black Friday: Smartphone Samsung Galaxy S8 la 1 leu

Cristiana Petrariu Bota

Enigma materiei negre. De ce legile gravitatiei ar putea fi false

Cristiana Petrariu Bota

FALLOUT 4 – Trailerul oficial al celui mai asteptat joc al anului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult