10.2 C
România
26 septembrie 2021
Facebook
IT/Stiinta

Facebook angajeaza specialisti romani care sa se ocupe de securitatea platformei online

Facebook a publicat pe pagina de Cariere un anunț potrivit căruia caută specialiști români, pe care vrea să-i angajeze la sediul său din Dublin, Irlanda. “Angajăm Market Specialists pentru piața din România, iar din această poziție vei deveni o voce a comunitații și vei găsi soluții cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creștere și care se asigură că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noștri”, informează Facebook, în anunțul postat pe pagina de Cariere.

Potrivit anunțului de angajare, specialiștii IT pe care îi caută compania vor avea un rol cheie în păstrarea securității platformei online. Din această poziție, aceștia vor identifica potențialele abuzuri și vor rezolva probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Cei interesați de jobul oferit de Facebook trebuie să fie absolvenți de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau științelor, și trebuie să aibă o experiență relevantă de cel puțin doi ani. De asemenea, cunoaștințele de Excel și SQL reprezină un avantaj.

Candidații trebuie să aibă abilități de gândire strategică și analitică, să se exprime fluent in engleză și romană, atât scris cât și vorbit, și să fie conectați la comunitatea din România, să-i cunoască cultura și obiceiurile.

Stiri pe aceeasi tema

Laserul de la Magurele, gatuit de birocratia statului roman. Marii savanti ai lumii, pusi sa aduca diploma de Bac de la fortele de munca

Cristiana Petrariu Bota

Perseidele fac spectacol pe cer in noaptea de 12 august 2016

Cristiana Petrariu Bota

Stiinta, pe scurt! 10 lucruri fascinante pe care probabil nu le stiai despre Univers

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult