0.1 C
România
28 noiembrie 2021
IT/Stiinta

Facebook Messenger primeşte funcţie Instant Video Sending

Aplicaţia Facebook Messenger a trecut la o nouă versiune, cu suport pentru schimbul rapid de mesaje video între utilizatori.

De acum, cei aproape 1 miliard de utilizatori ai aplicaţiei Facebook Messenger vor avea la dispoziţie o nouă modalitate de a comunica. Similar aplicaţiei Snapchat, Facebook Messenger va permite înregistrarea şi trimiterea de mesaje video cu lungime de până la 15 secunde.

Venind în completarea opţiunii pentru photo sharing, funcţia pentru schimburi de clipuri video este disponibilă atât în ediţia Facebook Messenger pentru iOS, cât şi cea pentru dispozitive cu Android. Din păcate momentan opţiunea nu este disponibilă în portalul Facebook.com, iar implementarea pentru Facebook Paper este incompletă.

Pentru a înregistra un mesaj video utilizatorii nu trebuie decât să ţină apăsat butonul pentru trimitere. La eliberarea butonului mesajul este trimis automat prietenului sau grupului de contacte dinainte selectat, fără să mai pierdem timpul revăzând secvenţa abia înregistrată.

Pe lângă suportul pentru mesaje video, noua versiune Facebook Messenger conţine şi o opţiune Big Like, prin care trimitem partenerului de discuţie semne Like în versiune gigant.

Stiri pe aceeasi tema

VECTOR WATCH. Cum arata primul smartwatch produs in Romania. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Facebook are noi reguli in afisarea continutului in fluxul de stiri (news feed) al utilizatorilor

Corina Alexandru

Cea mai rapidă maşină din lume. Bolidul va putea depăşi 1.600 de kilometri pe oră

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult