FACEBOOK ONLINE
IT/Stiinta

FACEBOOK va face cateva schimbari la solicitarea utilizatorilor acestei retele

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, a decis sa elimine emoticonul „feeling fat” – „ma simt gras”, la solicitarea utilizatorilor care au procedat la initierea  unei petitii online.

Un purtator de cuvant al Facebook a precizat ca se va inlatura cat mai curand aceasta optiune care defineste starea unui utilizator, ce face sau cum se simte, din lista celor 8: „ma simt”, „ma uit la”, „citesc”, „ascult”, „beau”, „mananc”, „ma joc”, „calatoresc la”.

Motivul il constituie faptul ca utilizarea acestui emoticon poate determina o crestere in sens negativ a imaginii asupra propriului corp, mai ales ca multe femei se confrunta cu serioase probleme de greutate si cu tulburari de alimentatie.

Totodata, acest status poate duce la comportamente autodistructive, pentruca „a fi gras”nu este un sentiment, ci o stare.

Stiri pe aceeasi tema

Controale la magazinele online din tara, DGAF investigheaza daca sunt declarate veniturile

Cristiana Petrariu Bota

7 din 10 soferi sunt dependenti de telefon la volan. Cei mai multi trimit mesaje si stau pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

Facebook, Twitter si YouTube blocate in Turcia

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult