Amnistie fiscala. Pe cine favorizeaza masura PSD, cand principalul datornic la stat este chiar statul?
Economie

Faliment pentru mii de firme mici din cauza cerintelor de securitate la incendiu

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) solicita Guvernului sa abordeze cu maxima urgenta regandirea sistemului de autorizare a activitatilor comerciale si atrage atentia ca, la nivelul autoritatilor locale, acest proces este blocat in toata tara. 

Asociatia mai atrage atentia ca urmarea directa a acestei situatii va fi ca, incepand cu 1 ianuarie 2016, activitatea unui numar insemnat de agenti comerciali sa fie temporar blocata.

AMRCR considera ca solutia care se impune este acordarea unui termen de conformare de 12 luni acelor agenti economici care nu intra sub incidenta conditiilor de suspendare a activitatii prevazute de hotararea de guvern privitoare la oprirea functionarii agentilor economici care nu se conformeaza cerintelor de securitate la incendiu.

Piata de retail sustine ca in Romania durata intregului proces de autorizare se apropie in multe cazuri de 300 de zile de la initiere.

Stiri pe aceeasi tema

FORMULARUL 600. De ce Ministerul Finantelor nu a explicat public logica si modul de completare al formularului

Ioana Badulescu

PENSIE ANTICIPATA FARA PENALIZARE! Cei care s-au pensionat anticipat intre 2011 si 2016 ar putea cere recalcularea pensiei

Ioana Badulescu

Noi masuri pentru investitii in educatie si sanatate si facilitati menite a atrage specialistii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult