Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata
Social

Familia Regala a publicat programul evenimentelor publice organizate la Academia Romana

Familia Regala a Romaniei va fi prezenta, pe 4 aprilie, la Adunarea Generala a Academiei Romane, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea acestei institutii. Familia Regala va fi reprezentata de Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. 

Va prezentam mai jos comunicatul de presa al Familiei Regale cu privire la evenimentele publice cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea Academiei Romane, care cuprinde si programul evenimentelor.

„Academia Romana, 4 aprilie 2016

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu vor lua parte la Adunarea Generala a Academiei Romane, care va avea loc in Aula Mare, la ora 10.

Custodele Coroanei va adresa membrilor academiei un cuvant din partea Familiei Regale a Romaniei.

Ateneul Roman, 4 aprilie 2016

Alteta Sa Regala Principele Radu va lua parte la Gala „Academia Romana, 150 de ani in serviciul natiunii romane”, care va avea loc la ora 17.

Castelul Regal Peles, 5 aprilie 2016

Custodele Coroanei va oferi un dejun oficial in onoarea membrilor Academiei Romane si invitatilor lor din strainatate. Dejunul va avea loc in Sala de Muzica a castelului, la ora 13.

Inainte de dejun, distinsii invitati vor vizita Castelul Peles si Domeniul Regal Sinaia”.

HotWeek.ro iti recomanda si: Palatul regal din Mamaia, locul iubit de Regina Maria. FOTO

Stiri pe aceeasi tema

Planorul disparut n-a fost gasit nici dupa 5 zile

Cristiana Petrariu Bota

Mai multe spitale judetene si din Bucuresti vor fi dotate cu echipamente medicale de rezonanta magnetica (RMN) si computer tomograf (CT)

Ioana Badulescu

Romania inregistreaza primele decese de COVID-19 si 433 de cazuri de persoane infectate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult