Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de felicitare Ducelui si Ducesei de Cambridge cu ocazia nasterii celui de-al treilea bebelus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 25, 2018 00:26

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de felicitare Ducelui si Ducesei de Cambridge cu ocazia nasterii celui de-al treilea bebelus

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au trimis marţi o scrisoare de felicitare Ducelui și Ducesei de Cambridge, cu ocazia venirii pe lume al celui de-al treilea copil al Altețelor Lor Regale, potrivit unui comunicat al Familiei Regale postat pe site-ul romaniaregala.ro.

Micul principe de Cambridge s-a născut la St Mary’s Hospital din Londra în dimineața zilei de luni, 23 aprilie 2018.

“Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine”, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter.

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, luni dimineaţă, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani).

Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.

Cel de-al treilea copil al prinţului Harry şi al lui Kate Middleton ocupă locul 5 în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.