Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata
Social

Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata. FOTO

Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata! Se numesc Alteta Sa Regala (ASR) Principesa Margareta si Alteta Sa Regala (ASR) Principele Radu sunt numele noilor marci de ciocolata. Desertul regal a fost anuntat intr-un cadru select, in acorduri de Bach la vioara si violoncel, la Palatul Elisabeta. 

Expertii au lucrat aproape un an pentru a desavarsi produsele de ciocolata regala. „Speram ca produsele sa se aseze in randul produselor de marca”, a spus principesa Margareta.

Noua gama de ciocolata – „Kandia Regal” – include trei sortimente: ciocolata cu lapte „Alteta Sa Regala Principesa Margareta”, ciocolata amaruie „Alteta Sa Regala Principele Radu„, cu 55% cacao, precum si ciocolata amaruie „Castelul Peles„, cu 75% cacao.

Expertii au lucrat aproape un an pentru a desavarsi produsele de ciocolata regala. De precizat ca toate generatiile Casei Regale si-au legat numele de ciocolata romaneasca.

Te-ar putea interesa si: Principesa Maria se intoarce definitiv in Romania. Cea mai tanara fiica a Regelui Mihai va prelua angajamentele Casei Regale

La evenimentul de lansare au participat principesa Margareta, principele Radu, Mihai Georgescu, managing director Kandia Dulce, tineri si varstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar „Generatii” al Fundatiei „Principesa Margareta a Romaniei”, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

„Suntem in ultimele zile inaintea Pastelui, un timp al rugaciunii, dar si al valorilor etern umane: compasiunea, iubirea, generozitatea si familia. Am dorit ca evenimentul nostru sa poarte semnul traditiei, asa ca suntem inconjurati de simboluri pascale si de trei generatii de reprezentanti ai Fundatiei ‘Principesei Margareta a Romaniei’: copii, tineri si seniori. Speram ca ciocolata regala sa ajute produsele de marca romaneasca sa se aseze alaturi de marile nume europene din domeniu.

Ciocolata este un produs iubit de toate varstele, de oameni din toata lumea. Unele state europene si-au creat o parte a brandului de tara prin renumele, vechi de secole, al ciocolatei lor. In Romania, de mai bine de 120 de ani, casa regala a incurajat productia nationala de ciocolata. Fiecare generatie, de la regele Carol I si regina Elisabeta incoace, si-a legat numele de ciocolata romaneasca. A existat chiar o fabrica de ciocolata ‘Regina Maria’, fondata in anul 1919″, a declarat principesa Margareta, la eveniment.

Va prezentam mai jos o imagine cu cele trei tipuri de ciocolata regala, lansate la Palatul Elisabeta. (Sursa foto: Mediafax)

[ot-caption title=”Ciocolata Regala” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/04/ciocolata-casa-regala.jpg”]

Stiri pe aceeasi tema

Scoli inchise pe 12 si 13 ianuarie 2017 in Bucuresti, Constanta, Tulcea, Calarasi, Vrancea si Ilfov

Delia Ion

MAE condamna articolul DPA: O abordare tendentioasa, care dovedeste necunoasterea istoriei. Cerem rectificarea stirii

Ioana Badulescu

Ciocolata cu plastic in magazine! Alerta europeana vizeaza un sortiment de ciocolata din Polonia

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult