Fanii MPFM4 discuta pe internet care sunt sansele de reusita ale cuplului Cristian-Elly, dupa finala competitiei
Viata bate filmul

Fanii MPFM4 discuta pe internet care sunt sansele de reusita ale cuplului Cristian-Elly, dupa finala competitiei

Incet dar sigur, sezonul al patrulea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, a intrat in ultima sa treime, fanii emisiunii abordand in acest moment, pe canale, probleme considerate mai importante decat majoritatea materialelor prezentate zilnic in emisiunile desfasurate in direct.

Cum era si normal, cuplul Cristian-Elly, cel mai iubit al acestei stagiuni, monopolizeaza o mare parte a discutiilor purtate pe Facebook. Practic nu exista niciun dubiu referitor la faptul ca ei vor fi cel mai votat cuplu in marea finala ci doar la soarta relatiei lor dupa ultimul act al competitiei.

Cristian si Elly au trecut printr-o perioada extrem de tensionata cand tatal tinerei parea a se impotrivi relatiei dintre ei. A trimis mai multe mesaje prin care sustinea ca finala MPFM4 va fi si ultima in care cei doi vor fi impreuna.

Situatia s-a mai tensionat imediat dupa sarbatorile pascale cand cei doi au mers in vizita la casa lui Elly de la Clinceni. Chiar daca nu a fost primit cu foarte multa caldura, Cristian a fost acceptat de parintii iubitei sale si optimismul a incept sa-si faca loc atat in interiorul cuplului cat si in randurile numerosilor fani ai celor doi.

Continuarea relatiei si in afara casei de la Clinceni ramane insa o problema delicata si, chiar si in contextul ultimelor evenimente dadatoare de sperante, fanii cuplului Cristian-Elly raman sceptici intr-un viitor fericit.

Cei mai optimisti mizeaza pe taria sentimentelor dintre ei care va putea invinge orice obstacol care le va sta in cale: „vor ramane impreuna! se iubesc foarte mult”, „mai mult ca sigur ca vor continua, nu vedeti ca nu pot unul fara altul?”, „sunt sigura ca vor avea o relatie si afara pentru ca se vede ca se iubesc”.

Numarul celor care nu mizeaza pe un viitor fericit intre Cristian si Elly este insa mult mai mare. Unii nu vad relatia dintre ei ca fiind foarte solida nici acum in casa: „dar ei nici acum nu sunt un cuplu”, „nu cred ca vor trece proba timpului”.

Cei mai multi cred insa ca relatia lor va avea mari probleme dupa ce vor iesi din competitie in conditiile in care nu se poate miza nici pe sprijinul familiei lui Elly: „nu cred ca vor ramane impreuna mai mult de o luna, maxim doua”, „este un cuplu facut de ochii lumii, pentru cadouri, nu va rezista”, „cuplul se va destrama duce ce se va termina casa de la Clinceni”, „familia fetei s-a intees sa puna mana pe banii din premiu exact cum a facut Lorena”, „nu vor rezista. comunicarea este foarte importanta in cuplu si ei sunt introvertiti amandoi”, „tatal lui Elly este contra si va face sa nu merga relatia lor”, „nu cred ca vor mai ramane impreuna dupa ce isi iau premiul”.

Articole asemănătoare

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 AUGUST 2016 – CASTIGATORI MPFM 5. Mireasa sezonului, nunta anului

Lucy Ionesco

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 74, 16 APRILIE. Sila si Boran, momente care le schimba viata

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 12 IUNIE 2017. Incep partidele din preliminariile CE de tineret

Bogdan