FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor
Viata bate filmul

FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor

Kerim s-a tinut de cuvant si a mers la politie pentru a se autodenunta in cazul violului asupra lui Fatmagul dar si de a-i denunta pe cei trei fosti prieteni ai sai: Selim, Erdogan si Vural.

Dupa declaratiile lui Kerim, oamenii legii sunt nevoiti sa o cheme la sectie si pe Fatmagul pentru a confirma cele declarate de sotul ei. Pentru ca declaratia lui Kerim sa fie luata in consideratie, Fatmagul este si ea nevoita sa depuna o plangere impotriva lui Selim, Erdogan si Vural.

Noua intorsatura de situatie o nelinisteste pe Mukaddes, cumnata lui Fatmagul, care fusese prima persoana interesata de a face o intelegere materiala cu familia Yasaran, imediat dupa viol.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: FATMAGUL EPISODUL 39 REZUMAT, 2 APRILIE 2015. Selim, Erdogan si Vural sunt condamnati pentru violarea lui Fatmagul

Meryem se pregateste pentru proces si, pentru acest lucru, contacteaza un avocat vechi prieten de-al lui Galip, fostul prieten din sat.
Selim si Erdogan cerceteaza imprejurarile in care s-a petrecut accidentul de automobil al lui Vural. Presupun ca acesta avusese o intalnire tulburatoare cu Fatmagul.

Erdogan are un nou episod de rebeliune indreptat impotriva unchiului sau Resat insa totul capata o noua turnura cand politia vine pentru a-i aresta pe cei doi mezini ai familiei de bogatasi.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE LOTO 6 MARTIE 2016. NUMERE LOTO 6 DIN 49, JOKER, NOROC LA TRAGEREA SPECIALA DE PRIMAVARA

Cristiana Petrariu Bota

POFTITI PE LA NOI. POFTITI DE VA IUBITI, 28 septembrie 2015. Nunta de pomina cu Nea Marin

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 30 APRILIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult