FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor

Delia Ion
By Delia Ion martie 31, 2015 23:43

FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor

Kerim s-a tinut de cuvant si a mers la politie pentru a se autodenunta in cazul violului asupra lui Fatmagul dar si de a-i denunta pe cei trei fosti prieteni ai sai: Selim, Erdogan si Vural.

Dupa declaratiile lui Kerim, oamenii legii sunt nevoiti sa o cheme la sectie si pe Fatmagul pentru a confirma cele declarate de sotul ei. Pentru ca declaratia lui Kerim sa fie luata in consideratie, Fatmagul este si ea nevoita sa depuna o plangere impotriva lui Selim, Erdogan si Vural.

Noua intorsatura de situatie o nelinisteste pe Mukaddes, cumnata lui Fatmagul, care fusese prima persoana interesata de a face o intelegere materiala cu familia Yasaran, imediat dupa viol.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: FATMAGUL EPISODUL 39 REZUMAT, 2 APRILIE 2015. Selim, Erdogan si Vural sunt condamnati pentru violarea lui Fatmagul

Meryem se pregateste pentru proces si, pentru acest lucru, contacteaza un avocat vechi prieten de-al lui Galip, fostul prieten din sat.
Selim si Erdogan cerceteaza imprejurarile in care s-a petrecut accidentul de automobil al lui Vural. Presupun ca acesta avusese o intalnire tulburatoare cu Fatmagul.

Erdogan are un nou episod de rebeliune indreptat impotriva unchiului sau Resat insa totul capata o noua turnura cand politia vine pentru a-i aresta pe cei doi mezini ai familiei de bogatasi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.