Sport

Favoritele la câștigarea Campionatului European din 2024

Campionatul European este de departe cel mai așteptat eveniment din lumea fotbalului în acest an iar motivele sunt destul de ușor de înțeles. România este calificată după mult timp și totodată există toate argumentele pentru a aștepta să vedem un fotbal de o frumusețe aparte.

Iubitorii fotbalului deja discută intens pe tema echipelor favorite la câștigarea campionatului european, așa că acesta reprezintă și subiectul pe care îl vom aborda noi în rândurile următoare! Vrei să afli care sunt echipele cu șanse mari să ia marele trofeu? Continuă să citești articolul nostru.

Anglia

La ultima ediție a acestui turneu, Anglia a pierdut turneul printre degete în fața Italiei, iar astfel în acest an cu siguranță vor avea ceva de demonstrat! Jucătorii englezi promit să nu mai repete experiența de la ediția trecută și își propun să aducă marele trofeu acasă.

Prin urmare, dacă vei analiza cotele oferite de diferite case de pariuri online recomandate de CasePariuriOnline.ro vei afla că Anglia este privită ca fiind marea favorită pentru câștigarea turneului.

Franța

Și Franța vine după un eșec suferit în finala campionatului mondial, motiv pentru care sigur vor fi mai determinați decât oricând să obțină titlul de campioană.

Șansele de a obține trofeul sunt destul de mari dacă analizăm oferta de jucători ce pot fi selecționați în echipa națională a Franței. Suntem siguri că Franța va reuși să facă un turneu frumos și abia așteptăm să vedem meciurile sale de fotbal.

Germania

Nu trebuie să uităm de Germania, deoarece este una dintre echipele favorite la câștigarea Campionatului European din 2024. De-a lungul timpului, naționala Germaniei a demonstrat în nenumărate rânduri faptul că poate practica un fotbal de cea mai înaltă calitate, care le-a adus destul de multe trofee.

Trofeul oferit la această ediție a campionatului european ar putea ajunge, la rândul său, într-o vitrină din Germania, așa că trebuie să fim cu ochii pe ei.

Portugalia

Cel mai probabil că acesta va fi ultimul campionat european pentru Cristiano Ronaldo, așa că ne putem aștepta ca el să dea totul pentru încă un trofeu cu echipa națională în palmares.

De asemenea, o mulțime de jucători interesanți sunt prezenți în această națională de fotbal, așa că Portugalia ar putea produce o surpriză. Știm cu toții cât de talentați pot fi jucătorii de fotbal din Portugalia, nu?

Spania

Spania duce dorul trofeelor iar presiunea iubitorilor de fotbal din țara marelui El Clasico pun tot mai multă presiune pe echipa de fotbal care îi reprezintă. Prin urmare, această ediție a campionatului european ar putea fi o ocazie excelentă pentru a-i recompensa pe fani cu un trofeu.

Nu este printre primele favorite, dar totuși nu putem să ignorăm niciodată Spania atunci când participă la un turneu final. Știm bine că pot câștiga orice meci de fotbal atunci când sunt suficient de determinați.

Belgia

Belgia este cea mai bună echipă din grupa României, așa că sigur vom avea parte de un meci pe cinste. De asemenea, meciul cu selecționata Belgiei poate fi privit ca pe o oportunitate de a compara valoarea echipei noastre raportându-ne la calitatea unei echipe de TOP.

De asemenea, ar fi destul de interesant ca o echipă din grupa noastră să obțină marele trofeu, nu-i așa? Mai mult decât atât, la fel de interesant ar fi și scenariul în care România încurcă una dintre favoritele pentru câștigarea trofeului, nu-i așa?

Italia

Conform caselor de pariuri, Italia este destul de slab cotată pentru câștigarea acestei ediții de campionat european. Cu toate acestea, șanse există, așa că nu ar trebui să ne lăsăm păcăliți de cota 15 a caselor de pariuri.

Știm prea bine că aceasta poate obține marele trofeu, iar asta ne-a arătat chiar la ultima ediție. Prin urmare, am greși dacă am considera că Italia nu are nici o șansă, deoarece știm cât de mult iubesc fotbalul jucătorii din această țară.

Oricând se poate naște o nouă generație de aur, așa că fiecare turneu final poate fi scena unei mari surprize.

Olanda

Ultima echipă considerată a fi favorită de către casele de pariuri pentru câștigarea campionatului european din acest an este Olanda. E drept, în ultimii ani această națională de fotbal nu prea a strălucit, însă așa cum spuneam anterior, nu știm niciodată când se naște o nouă forță în fotbalul mare.

Acestea sunt echipele care au cele mai mari șanse la câștigarea marelui trofeu în acest an la Campionatul European. Cu toate acestea, putem să ne așteptăm și la anumite surprize așa că echipe naționale precum Danemarca, Croația, Elveția sau chiar Turcia sunt și ele de urmărit.

În ceea ce privește șansele României, casele de pariuri nu sunt foarte optimiste. Cu toate acestea, nu putem decât să sperăm că vom produce noi surpriza și că vom ajunge cât mai departe la acest campionat, marcând astfel momentul în care fotbalul românesc renaște.

 

Articole asemănătoare

Simona Halep, despre meciul cu Radwanska si semifinala cu Sara Errani

Lucy Ionesco

U Cluj – Corona Brasov 3-2 (2-1) in etapa a XV-a a Ligii 1

Bogdan

Ionut Lupescu candideaza la conducerea FRF, alegerile vor avea loc pe 18 aprilie

Ioana Badulescu