Sport

FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015

A fost sezoane la rand una dintre echipele candidate la ocuparea unui loc de cupa europeana insa actuala situatie economica a clubului a dus-o intr-o situatie de neinvidiat.

FC Vaslui nu va mai evolua in Liga 1 si in sezonul 2014/2015, clubul moldav neprimind licenta datorita nerespectarii criteriului financiar.

O alta certitudine, in privinta echipelor care vor retrograda, la finalul actualei stagiuni, este Corona Brasov, lanterna rosie a clasamentului, formatia ardeleana neintocmind niciun dosar de licentiere.

In pericol au mai fost doua cluburi de prima liga: FC Brasov so Sageata Navodari, primul cu probleme la criteriul financiar dar si la cel al infrastructurii, in timp ce dobrogenii au avut de rezolvat nerespectand criteriul infrastructurii.

Atat FC Brasov cat si Sageata Navodari au facut apel la decizia primei instante a FRF, ambelor cluburi fiindu-le admise recursurile si, implicit, prezenta in urmatoarea editie de campionat.

In aceste conditii, la finalul sezonului 2013/2014, vor retrograda FC Vaslui, datorita neprimirii licentei, si ultimele trei clasate.

Stiri pe aceeasi tema

Liverpool – Tottenham 4-0 (2-0). Cormoranii sunt noii lideri ai Angliei

Bogdan

Campionatele Europene de Atletism: Marian Oprea, primul atlet roman calificat in finala

Corina Alexandru

Anghel Iordanescu, suspect de coronavirus. In asteptarea rezultatului testului Covid-19, fostul selectioner a intrat in izolare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult