Sport

FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015

A fost sezoane la rand una dintre echipele candidate la ocuparea unui loc de cupa europeana insa actuala situatie economica a clubului a dus-o intr-o situatie de neinvidiat.

FC Vaslui nu va mai evolua in Liga 1 si in sezonul 2014/2015, clubul moldav neprimind licenta datorita nerespectarii criteriului financiar.

O alta certitudine, in privinta echipelor care vor retrograda, la finalul actualei stagiuni, este Corona Brasov, lanterna rosie a clasamentului, formatia ardeleana neintocmind niciun dosar de licentiere.

In pericol au mai fost doua cluburi de prima liga: FC Brasov so Sageata Navodari, primul cu probleme la criteriul financiar dar si la cel al infrastructurii, in timp ce dobrogenii au avut de rezolvat nerespectand criteriul infrastructurii.

Atat FC Brasov cat si Sageata Navodari au facut apel la decizia primei instante a FRF, ambelor cluburi fiindu-le admise recursurile si, implicit, prezenta in urmatoarea editie de campionat.

In aceste conditii, la finalul sezonului 2013/2014, vor retrograda FC Vaslui, datorita neprimirii licentei, si ultimele trei clasate.

Articole asemănătoare

Irina Begu va juca in semifinalele Portugalia Open

Bogdan

CM RUGBY: Nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa si de Irlanda

Lucy Ionesco

SIMONA HALEP a invins-o pe Garbine Muguruza si s-a calificat in sferturi de finala la Stuttgart

Delia Ion