Inchisoare pentru cei care nu presteaza munca in folosul comunitatii. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Senat
Social

Federatia Penitenciarelor: Camera o gasesti asa cum ai lasat-o cand ai redus banii de investitii pentru penitenciare. Ai grija, nu invita pe nimeni la baie, Liviu!

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor are cateva sfaturi pentru Liviu Dragnea, proaspat incarcerat la penitenciarul Rahova. Intr-un comunicat, federatia ii transmite ca sunt mici camerele si aglomerate. 

„Am auzit ca te-au si injurat niste cetateni la venirea „acasa”. Nici macar ultimul miting nu ti-a reusit mustacila! Ce soarta! Ce durere! Probabil ca tot auzi asa vorbe de cand nu prea-ti mai ies baile de mutime. Si, e pacat de fata aia frumoasa sa treaca prin toata harmalaia asta. Si, singura, acum”, scrie FSANP, intr-un comunicat atipic, cu tenta umoristica.

„Camera o gasesti asa cum ai lasat-o cand ai redus de vreo 3 ori banii de investitii pentru penitenciare in timp ce plangeai si te smiorcaiai la televizor de mila miilor de infractori condamnati pe nedrept pentru crime, talharii, violuri, hotii si alte blestematii. O sa-i cunosti mai bine si-o sa plangeti impreuna.

Ai grija, insa, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! In puscarie, nu e ca la Parlament, iar ziaristii nu ti-ar face nimic din ce s-ar putea gandi noii tai colegi. Sper! Mai ales ca, apropo, in pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai ramas vreo 2500 de violatori in puscarii ”, se arata in textul ironic publicat de federatie.

„Poate te mira ca-i cam ingust, ori ca-i olecuta de mucegai sau ca-s prea multi colegi in camera. Preocupat fiind cu amnistii si gratieri, desi aveai pe mana banii tarii, ai uitat sa repari puscariile si sa le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai ca ti se intampla si tie justitie”, adauga FSANP.

Sorin Dumitrascu, presedinte FSANP, a explicat forma atipica a comunicatului: „Am vrea sa reaminitim si lui Liviu Dragnea si oamenilor ca dansul ca avem o justitie si e aplicata”.

„Este un semn de alarma, de avertisment pentru persoanele publice, in sensul ca trebuie sa faca ceva si pentru penitenciare”, adauga presdintele FSANP.

Stiri pe aceeasi tema

MOS NICOLAE, CEL MAI POPULAR SFANT DIN CALENDAR. TRADITII SI OBICEIURI DE SF. NICOLAE

Cristiana Petrariu Bota

Chirurgia cardiaca minim invaziva, o metoda cu o multitudine de avantaje pentru pacient in comparatie cu chirurgia coronariana bypass

Ioana Badulescu

Protest al minerilor la Targu Jiu, angajatii cer sa nu fie concediati si sa nu le fie taiate salariile

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult