FERMA VEDETELOR 19 MARTIE
Viata bate filmul

FERMA VEDETELOR 19 MARTIE 2015. Augustin Viziru l-a provocat la duel pe Stefan Stan

In „Ferma vedetelor” se pare ca unii dintre concurenti se ghideeaza conform zicalei <<frate frate dar branza-i pe bani>>. Cel mai vizat este Augustin Vizirul, una dintre cele mai sarmante vedete de la ferma, care a fost pus in postura de a alege cu cine se va duela la proxima ocazie.

A fost o alegere gandita din timp de vreme ce a fost destul de evident faptul ca alegerea facuta de Augustin Viziru il avantajeaza destul de mult in vedea abordarii ultimelor faze ale competitiei.

Augustin Viziru l-a provocat la duel pe cantaretul Stefan Stan in primul rand pentru ca acesta manifesta o durere la spate care il tine de mai multe zile. Nu a mirat pe nimeni alegerea facuta de Viziru, chiar acesta marturisind ca a fost o alegere pragmatica venita sa-l ajute in vederea atacarii fazelor finale ale competitiei.

CITESTE SI: FERMA VEDETELOR 17 MARTIE 2015. Vica Blochina decisa sa reziste 3 luni fara sex

„Nu stiu pe cine convoc la duel, dar sper sa inteleaga ca e un joc. Decat sa planga mama, mai bine plange alta mama. Dima e un baiat care nu trebuie subestimat, (…) e foarte bine pregatit. Il aleg pe Stan. Poti sa imi spui ca sunt pervers, dar am folosit sansa asta. Ce vrei sa fac acum…!”, a spus Augustin Viziru.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 29 OCTOMBRIE 2015. Mihaela a fost surprinsa neplacut de propunerea lui George

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 36 REZUMAT, 29 MARTIE 2016. Dilara se decide sa fie ea cea care intenteaza actiunea de divort

Delia Ion

HOROSCOP 11 AUGUST 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult