Viata bate filmul

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Castigatorul Ferma Vedetelor, dupa probe de foc

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Ferma s-a intregit doar ca sa se dezbine. Ferma Vedetelor a ajuns in saptamana finalei, de luni pana miercuri, la Pro TV. Luni, 30 mai 2016, intram in saptamana de foc si avem mari emotii sa aflam cine va fi castigatorul de la Ferma Vedetelor 2016. Samptamana trecuta, Maria Constantin si Elena Lasconi au fost cocurentele care si-au masurat fortele in ultimul duel inainte de Marea Finala „Ferma Vedetelor”.

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Dupa trei probe de foc, Maria Constantin se alatura celor trei finalisti, Paul Ipate, Lili Sandu si Vasile Calofir si intra in cursa pentru castigarea marelui premiu de 50.000 de Euro. Cel mai dur duel si ultimul inainte de finala s-a petrecut saptamana trecuta, la Ferma Vedetelor. Elena Lasconi si Maria Constantin s-au luptat in trei probe foarte grele, care le-au pus la incercare 100% forta si rapiditatea. Cele doua au demonstrat ca sunt niste invingatoare. Elena a parasit competitia dupa o lupta tensionata in arena duelului, astfel cei patru finalisti ramasi in competitie sunt: Maria Constantin, Lili Sandu, Paul Ipate si Vasile Calofir.

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Saptamana finalei „Ferma vedetelor” incepe astazi la Pro TV 

Ultima saptamana si cea mai importanta din Ferma vedetelor incepe in aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV. Saptamana finala va celebra munca depusa de cei 16 fermieri, de-a lungul celor 3 luni si jumatate petrecute in ferma si este saptamana decisiva pentru cei patru fermieri ajunsi pana aici: Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir.

FERMA VEDETELOR 2016. Surpriza inainte de marea finala. Test de sarcina, adus la ferma de nea’ Rata

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Luni, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum fac planurile cei ramasi in concurs pentru a castiga votul decisiv al fermierilor ce au parasit competitia. In plus, unul dintre cei patru finalisti va fi eliminat si nu va avea sansa sa lupte in marea finala. O nunta traditionala romaneasca va avea loc in ferma, iar cei 16 fermieri vor pune umarul la treaba si vor munci cot la cot pentru a le oferi mirilor o amintire de neuitat.

Nici cazarea nu va fi una usoara, iar vechile tensiuni se vor reaprinde. Jocurile de culise, impartirile strategice si tehnicile de persuasiune nu vor lipsi de la Ferma vedetelor. Miercuri vom afla pe cine vor decide fermierii sa elimine din marea finala, care dintre cei patru finalisti, Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir, nu va avea sansa sa lupte mai departe pentru titlul de Fermierul anului.

FERMA VEDETELOR, 30 MAI 2016. Sambata, de la 20:30, marea finala Ferma vedetelor se va vedea la PRO TV! O finala completa, ce promite o adevarata lupta in arena duelului. Fermierii eliminati vor mai avea un vot foarte important de acordat si vor alege care dintre cei trei finalisti ramasi va fi trimis direct in finala si cine sunt cei care se vor lupta in semifinala. Telespectatorii vor vedea o batalie apriga, plina de concentrare, determinare, forta interioara si tensiune, ce va fi incununata de oferirea marelui premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului.

Stiri pe aceeasi tema

INSULA IUBIRII, 25 MAI 2016. Elena il doreste pe Matei! Ispitele dau totul peste cap!

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 REZUMAT, 2 DECEMBRIE 2016. Se fac pregatiri pentru circumcizia lui Selim

Delia Ion

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015. HOTWEEK VA PREZINTA REZULTATELE IN 6 MARTIE 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult