FERMA VEDETELOR, 9 Martie 2015: Cel mai tare reality show 100% romanesc, la Pro TV

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 9, 2015 19:51

FERMA VEDETELOR, 9 Martie 2015: Cel mai tare reality show 100% romanesc, la Pro TV

FERMA VEDETELOR, 9 martie 2015: Pro TV aduce pe ecran o noua productie FERMA VEDETELOR – dupa emisiunea “Sunt vedete, scoate-ma de-aici”, castigata de Catalin Morosanu care a devenit astfel “regele junglei”. In emisiunea FERMA VEDETELOR, care debuteaza luni, 9 martie la Pro TV, timp de 3 luni cele 12 vedete participante vor locui izolate, la ferma, in conditii de acum 100 de ani. Nicaieri nu-i ca la tara, este motto-ul emisiunii FERMA VEDETELOR, care va fi difuzata Luni-Joi si Sambata de la 20:30 la Pro TV.
FERMA VEDETELOR, 9 martie 2015: Telespectatorii vor putea vedea cel mai tare reality show 100% romanesc si vor intra alaturi de cei 12 concurenti in Ferma Vedetelor. Luni, 9 martie, de la 20:30 se da startul aventurilor si le vom vedea pe cele 12 vedete cum vor face fata vietii in conditii de trai de acum 100 de ani.

FERMA VEDETELOR, 9 martie 2015: Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor trece printr-un adevarat test de rezistenta, iar conditiile de trai si frigul vor deveni principalii lor dusmani. Organizarea, impartirea sarcinilor, dar si cine va reusi sa se impuna drept fermierul saptamanii vor fi primele lucruri pe care le vor avea de rezolvat cand ajung la Ferma Vedetelor.

FERMA VEDETELOR, 9 martie 2015: Cele 12 vedete au avut sansa sa exploreze si sa ia pulsul vietii la tara cand s-au intalnit la filmarea promo-ului. Ei au trebuit sa indure frigul, sa mearga prin noroi si sa se aventureze la o plimbare cu caruta sau tractorul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.