Festivalul International George Enescu s-a deschis oficial si va fi transmis in exclusivitate de TVR
Muzica

Festivalul George Enescu 2015: Organizatorii isi cer scuze pentru zgomotul care a perturbat concertele de sambata si duminica

Organizatorii Festivalului George Enescu si-au cerut scuze fata de publicul prezent la recitalurile de vineri si sambata de la Ateneul Roman pentru zgomotul din Piata Enescu din Bucuresti care a perturbat concertele. Din motive care nu au tinut de organizatori, zgomotul din Piata Enescu din Capitala nu a putut fi oprit, se arata intr-un comunicat transmis presei. 

Astfel, organizatorii Festivalului George Enescu isi cer scuze de la cei prezenti la recitalurile si concertele de la Ateneul Roman, in zilele de vineri, 4 septembrie si sambata, 5 septembrie, pentru zgomotul care s-a auzit din Piata Enescu din Capitala de la Folk You.

Organizatorii Festivalului Enescu au solicitat rezervarea spatiului din Piata Enescu pentru toata durata Festivalului, pentru a preveni astfel de situatii, insa nu au primit aprobare, se mai precizeaza in comunicat.

In timpul recitalului sustinut de Murray Perahia, sambata, 5 septembrie, organizatorii Festivalului Enescu au incercat sa ii convinga pe cei care faceau probe de sunet pentru Folk You, evenimentul din Piata Enescu, sa se opreasca si sa le reia dupa incheierea concertului de la Ateneu, dar solicitarea lor nu a fost acceptata, motivul invocat fiind ca „exista autorizatie”, se mai scrie in comunicat.

Stiri pe aceeasi tema

Justin Bieber a lansat videoclipul la piesa Company. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

ADDA – Lupii. VIDEO. O piesa cu licenta poetica si o poveste personala dramatica

Cristiana Petrariu Bota

Ioana Stanescu, sosia Rihannei, este din Bucuresti si are deja fani

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult