8.8 C
România
30 octombrie 2020
IT/Stiinta

Field Agent te plateste ca sa fii agent de teren. Aplicatia, disponibila si in Romania

Field Agent, aplicatia care te plateste ca sa fii agent de teren si sa participi la diferite misiuni in zona in care te afli, se lanseaza si in Romania. Aplicatia Field Agent va fi disponibila si in Romania, incepand din luna aprilie, dupa SUA si alte tari vestice, iar romanii detinatori de smartphone vor putea sa isi descarce aplicatia si cu un card bancar vor putea primi si bani ca utilizator. Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care Field Agent isi deschide operatiunile (www.fieldagent.ro). Compania americana Field Agent detine o retea de peste 600.000 de utilizatori prin intermediul carora opereaza proiecte pentru mii de companii. La nivel international, Field Agent a platit peste 6 milioane de euro agentilor sai pentru realizarea unor misiuni. 

Cum poti fi platit prin Field Agent

Field Agent este prima companie din lume care foloseste conceptul de crowdsourcing, revolutionand astfel modul in care companiile isi pot culege informatiile din piata in timp real, chiar de la cumparatori. Field Agent are operatiuni in sapte tari : SUA, Marea Britanie, Canada, Suedia, Norvegia, Danemarca, Australia.

Aplicatia, disponibila pentru utilizatorii de Android si de iOS, poate fi descarcata gratuit de orice persoana care are peste 18 ani si care detine un smartphone. In cadrul aplicatiei Field Agent („agent de teren”) utilizatorii vor fi anuntati atunci cand sunt disponibile „misiuni” in apropierea zonei in care se afla.

Ce presupun misiunile Field Agent

„Misiunile” Field Agent inseamna mici chestionare de cateva intrebari la care utilizatorii trebuie sa raspunda din magazin sau din fotoliul de acasa sau poze pe care acestia trebuie sa le faca in magazine atunci cand se afla la cumparaturi. Pentru aceste informatii sumele pe care Field Agent le plateste „agentilor” care accepta „misiunile” sale pot fi de la cativa euro la cateva sute, in functie de numarul provocarilor pe care fiecare utilizator decide sa le accepte sau nu.

Vezi si: Cum vezi cine ti-a vizualizat profilul de Facebook? Programul asteptat de toata lumea!

Aplicatia Field Agent inseamna de fapt ca atunci cand utilizatorul merge in magazine pentru a face cumparaturile obisnuite i se va cere sa faca si 2-3 poze ale produselor din magazin, iar aplicatia il va remunera pentru acest efort. Informatiile sunt folosite mai departe de catre comercianti si producatori, care in acest fel pot verifica corectitudinea preturilor produselor pe raft, stocul disponibil si alte informatii necesare pentru o mai buna calitate a actului comercial.

Vezi si: Cele mai bune smartphoneuri din lume – TOP 15

Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care Field Agent isi deschide operatiunile (www.fieldagent.ro). Field Agent are operatiuni in sapte tari : SUA, Marea Britanie, Canada, Suedia, Norvegia, Danemarca, Australia.

Aplicatia Field Agent poate fi descarcata din Google Play pentru utilizatorii de android si din App Store pentru utilizatorii de iOS.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

 

Stiri pe aceeasi tema

Anca Agachi si David Timis au reprezentat Romania la ONU

Cristiana Petrariu Bota

China ar fi impus restrictii la publicarea unor lucrari de cercetare privind originile noului coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Tratamentul care vindeca cancerul, descoperit din greseala. 90% din tumori ar putea fi tratate datorita malariei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult