Filme Life

FILME 2014: The Monuments Men si The Wolf of Wall-Street nu mai prind cursa pentru Oscar 2014

Printre filmele anului 2014 se numara si cele in care actorii principali sunt interpretati de Leonardo DiCaprio si George Clooney. Peliculele The Monuments Men si The Wolf of Wall-Street erau asteptate anul acesta, insa si-au modificat datele de lansare si pierd, astfel, cursa pentru Oscar 2014.

Producatorii filmului The Wolf of Wall-Street, regizat de Martin Scorsese, au anuntat ca pelicula va fi lansata in ultimele zile ale acestui an, urmand a intra in cinematografele din SUA de Craciun.

In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio este regele lumii, dupa ce cunoaste succesul ca bancher pe Wall Street. Bani, lux, petreceri depravate si femei frumoase fac parte din viata de zi cu zi a bancherului Jordan Belfort, personajul lui DiCaprio, care in anii ’70 a zguduit America.

Si filmul The Monuments Men, cu George Clooney, Matt Damon sau Jean Dujardin a fost amanat pentru 2014. Drama despre Al Doilea Razboi Mondial va fi lansata in prima parte a anului 2014, desi trebuia sa intre in cinematografe in 18 decembrie. Se pare ca George Clooney a insistat ca filmul sa fie amanat pentru anul urmator pentru ca realizatorii filmului sa aiba timp suficient sa lucreze la efectele speciale si post-productie.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 11 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea, voluntar la lectia de fitness predata de Petru

Delia Ion

DANSEZ PENTRU TINE 22 NOIEMBRIE: Ilinca si Razvan au castigat duelul

Bogdan

Medicina viitorului: Medicamentele de chimioterapie folosite in lupta cu cancerul, preparate de roboti

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult