NADAL-FEDERER AUSTRALIAN OPEN 2017
Sport

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. Nadal – Federer, inclestarea titanilor in ultimul act al competitiei

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. Rafa Nadal (nr.9 ATP) s-a calificat in finala turneului de tenis de Grand Slam Australian Open dupa ce a trecut in semifinale de bulgarul Grigor Dimitrov, al 15-lea jucator al lumii, la capatul a cinci seturi foarte disputate, scor 6-3, 5-7, 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4.

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. Momentul care ar fi putut da un alt finalist al competitiei s-a inregistrat in game-ul 8 al setului 5 atunci cand Dimitrov a avut doua meciuri de break care l-ar fi desprins la 5-3 in decisiv. Nadal si-a adjudecat insa serviciul si apoi a fost el cel care a reusit un break care s-a dovedit decisiv in castigarea partidei.

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. A fost o partida care s-a intins pe durata a 4 ore si 56 de minute si a prezentat din nou un Nadal in revenire de forma dupa ultimele sezoane mai putin reusite dar si un Dimitrov extrem de agresiv, cifrele demonstrand ca bulgarul a castigat un numar aproape dublu de puncte: 79-45.

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. Nadal il va intani in finala pe elvetianul Roger Federer intr-unul dintre marile rivalitati din istoria tenisului. Cei doi campioni au disputat 34 de partide directe, 23 revenindu-i ibericului si in 11 impunandu-se tenismenul elvetian.

FINALA AUSTRALIAN OPEN 2017. Rafa Nadal este la cea de-a patra finala pe care o va desfasura la Australian Open, ultima victorie datand din 2009, in timp ce Federer are si el in palmares patru titluri castigate la Melbourne, ultimul in anul 2010.

Articole asemănătoare

Arena Nationala va putea gazdui meciuri, dar pe raspunderea FRF si a Primariei

Lucy Ionesco

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open, dupa un meci infernal cu Lauren Davis

Ioana Badulescu

AMENDA ONJN VS PARIORII BET365.COM SI BWIN.COM. Cum poti face contestatie la amenda ONJN

Lucy Ionesco