FINALA EUROVISION ROMANIA 2015 ARE LOC PE 8 MARTIE, LA CRAIOVA

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 6, 2015 15:18

FINALA EUROVISION ROMANIA 2015 ARE LOC PE 8 MARTIE, LA CRAIOVA

FINALA EUROVISION ROMANIA 2015: Sala Polivalenta din Craiova gazduieste finala nationala a concursului Eurovision Romania, care are loc duminica, 8 martie 2015. Biletele au fost epuizate in cateva ore de la punerea lor in vanzare, ceea ce face ca show-ul sa fie unul grandios. Ordinea in care artistii vor urca pe scena Eurovision Romania a fost deja stabilita. Unul dintre cele mai asteptate momente va fi cel al prezentei Ruslanei, castigatoarea Eurovision din anul 2004, care va sustine un recital. De mentionat ca prima doamna a SUA o considera pe Ruslana “femeia curajului”.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2015: Primii in concurs vor intra membrii trupei Voltaj cu piesa “De la capat”, fiind secondati de Baietii cu melodia “Dragostea in lanturi”. Tudor Turcu vine al treilea in concurs cu “Save us”, urmat de Aurelian Temisan feat Alexa cu piesa “Chica latina”.

Moldoveanca Rodica Aculova intra a cincea in concursul de interpretare, cu “Save us”, apoi vine trupa Blue Noise cu “Love Won’t Run Away”. Ovidiu Anton canta “Still alive”, iar Lara Lee, “Superman”. Vin din urma Super Trooper cu al lor “Secret Place”, Luminita Anghel si “A million stars”, iar Cristina Vasiu va canta”Nowhere”. In final, CEJ ne vor demonstra cat sunt de indragostiti cu “We were in love”.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2015: De departe, cel mai asteptat moment ramane cel al prezentei Ruslanei, castigatoarea Eurovision din anul 2004, care va sustine un recital. Ca o curiozitate, Ruslana a fost premiata in 2014 de Prima doamna a SUA, Michelle Obama, cu titlul de “Femeie a curajului”, iar primaria orasului natal, Liov, i-a acordat titlul de “Cetatean de onoare”.

Selectia nationala Eurovision Romania va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.