Viata bate filmul

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 AUGUST 2016 – CASTIGATORI MPFM 5. Mireasa sezonului, nunta anului

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 AUGUST 2016 – CASTIGATORI MPFM 5. Marea finala a sezonului 5 Mireasa pentru Fiul Meu a avut loc sambata, 27 august, la Antena 1. Petrecerea de nunta din marea finala Mireasa pentru Fiul Meu, sezonul 5, a inceput la ora 20.00 si pe parcurs am trait clipe de emotie maxima. Am plans alaturi de concurenti cand si-au facut declaratiile de dragoste, cand si-au spus juramintele, sau cand si si-au pus verighetele. Au trecut 358 de zile de asteptare, in care au avut parte si de bune si de rele, dar doar trei cupluri au reusit sa ajunga in marea finala: Adriana – Valentin, Lavinia – Eduard, Mihaela – Constantin.

In show-ul final, telespectatorii au trebuit sa elimine un concurent si acesta a fost Constantin. Din pacate, Constantin si Mihaela nu s-au putut casatori in marea finala Mireasa pentru Fiul Meu.

Concurenta care a castigat sezonul 5 Mireasa pentru Fiul Meu este Adriana, devenita acum doamna Turcuman. Pe locul II s-au clasat Eduard si Lavinia.

HotWeek.ro a transmis in format Live Text principalele aspecte din gala marii finale, precum si imagini. 

Nunta anului 2016 este asadar intre Adriana si Valentin! Pentru ei, ca si pentru ceilalti concurenti, a fost o experienta de viață unica! Tinerii și-au luat inimile în dinți în septembrie anul trecut și au venit la emisiune în speranța că își vor găsi jumătatea. A fost un drum lung plin de lacrimi, fie de supărare, fie de bucurie, dar destinul a decis ce este mai bine pentru fiecare în parte.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 00.10: Astazi, Adriana a devenit Mireasa sezonului 5 Mireasa pentru Fiul Meu.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 00.00: Este miezul noptii si s-a taiat tortul! Cele doua cupluri au taiat tortul si l-au gustat.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 23.50: S-au oficiat casatoriile cuplurilor Valentin – Adriana si Eduard – Lavinia. Cuplul Constantin – Mihaela din pacate nu mai poate face acest lucru in marea finala MPFm 5, insa raman in sufletul sustinatorilor si cu siguranta vor face acest lucru afarea. Primul cuplu care a spus DA este cel format din Valentin si Adriana. Apoi, au urmat Eduard si Lavinia. Adriana se numeste, de astazi, Turcuman, iar Lavinia se numeste Danieliuc.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 23.30: Concurentul care paraseste competitia Mireasa pentru Fiul Meu chiar in marea finala este Constantin. El s-a clasat pe ultimul loc in votul telespectatorilor. Momentul a fost prost regizat de cei de la Antena 1, care au prelungit suspansul mult prea mult, spre enervarea concurentilor, a celor prezenti, a lui Constantin, dar si a telespectatorilor. Intr-un final, Constantin nu a mai rezistat si i-a spus Paulei Chirila: „Haideti sa nu mai prelungim. Noi suntem invatati, dar telespectatorii nu. Sa nu ne batem joc de ei”. Numai ca Paula Chirila a reactionat la fel de nepasatoare, printr-o tacere profunda timp de alte cateva zeci de secunde.

In cele din urma, a anuntat ca Constantin este concurentul clasat pe ultimul loc, asadar care pleaca din competitie. Constantin a parasit platoul in aplauzele publicului, dupa ce a sarutat-o pe Mihaela si si-au spus din nou „te iubesc”.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 22.25: Paula Chirila l-a chemat pe Valentin si l-a anuntat ca s-au deschis portile si daca vrea, poate sa plece. Totul dupa ce in emisiunea de ieri, Valentin si Adriana au fost la un pas sa plece din competitie, dupa ce el a fost acuzat ca a cautat in geanta Mihaelei, desi stia ca nu e a iubitei sale. Dupa ce s-a insistat destul de mult pe acest subiect, desi pe imagini s-a vazut clar ca a confundat geanta Adrianei cu a Mihaelei, cei doi s-au suparat si enervat, considerandu-se injositi. Au cerut sa fie lasati sa plece, apoi au izbucnit in plans amandoi. In gala din aceasta seara, Paula Chirila l-a anuntat pe Valentin ca daca vrea, poarta este deschisa sa plece. Valentin a refuzat, afirmand ca vrea sa termine competitia in postura de invingator, nu de las. 

Intrebat daca chiar ar fi plecat ieri, daca s-ar fi deschis portile, Valentin a spus ca cel mai probabil nu. In schimb, Adriana a raspuns ca cel mai probabil da, ar fi plecat. Valentin a scaldat-o apoi, ca sa ajunga de comun acord cu iubita sa, afirmand ca daca o tinea el, nu pleca.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 20.27: „A inceput marea finala Mireasa pentru Fiul Meu. Cele trei cupluri si-au spus cuvinte de dragoste emotionante si apoi s-au asezat la masa mirilor. In platou se afla si parintii si cei apropiati celor trei culpluri. Declaratiile lor de dragoste si imagini cu aceste momente frumoase vedeti mai jos.

Valentin i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta, la care Adriana a raspuns cu vocea gatuita de emotie. „Ești și vei rămâne Valentinul vieții mele!”, e ceea ce i-a spus frumoasa Adriana logodnicului ei în seara în care au șansa de a deveni soț și soție, dar și câștigătorii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

La randul lui, Constantin i-a spus cu lacrimi în ochi logodnicei lui: „Aici am găsit o femeie ruptă din Rai. Mihaela, vom începe o nouă viață!”. S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și sunt pe cale să câștige Marele Premiu. Cu lacrimi în ochi, concurentul i-a amintit alesei lui cât de nult o iubește și cât de mul i-a schimbat viața.

Si declaratia de dragoste a lui Eduard a fost speciala. De 11 luni de zile, Lavinia şi Eduard păşesc împreună pe calea iubirii! Eduard i-a facut o declaratie emotionanta Laviniei, care a izbucnit in lacrimi. Lavinia, tremurând din toate încheieturile: „Eduard, ești cel mai bun bărbat din lumea asta, îți mulțumesc că mă suporți!”

De multe ori, au fost suspectați că au încălcat Regula nr. 25, și nu au ezitat de fiecare dată să recunoască că se iubesc pătimaș. Edi a fost lângă ea atunci când a încercat să câștige mașina, ceea ce i-a și reușit.

Acum și-au spus declarații de dragoste. Mama lui Edi nu a putut decât să spună că ea îi vede ca pe o familie împlintă. După 11 luni, cei doi vor deveni soț și soție.

Eduard i-a repetat cât de mult o iubește, din tot sufletul lui, iar Lavinia nu și-a mai stăpânit lacrimile. : „Ești cel mai bun bărbat din lumea asta, îți mulțumesc că mă suporți!”, i-a spus ea alesului ei.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 19.07: Din pacate, vor fi eliminari si in marea finala Mireasa pentru Fiul Meu, care incepe la ora 20.00. In platou se afla si Loredana, care este insarcinata cu Ionut. Sarcina usoara si felicitari!

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 19.00: Miresele s-au pregatit pentru marele moment. S-au machiat, si-au pus voalurile, conform traditiei, apoi au imbracat rochiile de mireasa. Valentin, Eduard si Constantin au intrat pe rand pentru a-si vedea sufletul pereche. Constantin si Mihaela au parut cei mai emotionati de momentul revederii in haine de nunta. 

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ORA 18.00: Pregatirile pentru nunta au inceput, cele trei cupluri din Casa fiind foarte emotionate pentru marele moment de diseara. In Casa MPFM 5 au venit musafiri neasteptati: Tudor si doamna Luiza, Ionut si Loredana, Alexandra – iubita lui Florin, Liliana Boje, Florentina, dar si doamna Virginica. Prezentatorii emisiunii de dinainte de marele eveniment de diseara sunt Dorian Popa si Ana – fosta concurenta in sezonul trecut.

Imagini pentru adriana mireasaTrei cupluri isi vor uni destinele in marea finala: Adriana si Valentin, Lavinia si Eduard, Mihaela si Constantin. Concurentii au parasit inca de ieri dupa-amiaza Casa Mireasa pentru Fiul Meu, pentru a intra in febra pregatirilor pentru marele eveniment. Paula Chirila a terminat, ieri, in lacrimi transmisia in direct, in momentul plecarii cuplurilor din Casa.

Emotii, nerabdare si stres, prin asta au trecut saptamana aceasta concurentele de la Mireasa pentru Fiul Meu. Cel mai greu a fost cu proba rochiilor de mireasa, dar tot efortul lor de saptamana aceasta, dar si de pe parcursul intregului an, va culmina cu nunti de poveste. Diseara, de la ora 20.00, ii vedem pe fericitii concurenti in marea finala Mireasa pentru Fiul Meu.

Dupa emotiile nuntilor din finala MPFM 5, va urma o scurta pauza, apoi vedem un nou sezon al show-ului Mireasa pentru Fiul Meu!

Iti recomandam si: FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU DIN 27 AUGUST 2016. Gata, s-a terminat! Paula Chirila a terminat emisiunea in lacrimi!

CE SURPRIZE NE ASTEAPTA SAMBATA, IN FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU? O revedem pe Alexandra?

Elly si Cristian, mesaj catre Antena 1: Cred ca ar trebui sa mai schimbati placa!

Mirela Boureanu Vaida, in finala Mireasa pentru Fiul Meu de sambata, 27 august 2016

Imagini pentru adriana mireasa Imagini pentru lavinia mireasa

Imagini pentru mihaela  mireasa

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MARTIE 2016. Florin a luat decizia finala in privinta plecarii din cel mai cunoscut show matrimonial

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 2 REZUMAT, 9 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACVARIU? Limitare, constrangere si lipsa de libertate

Delia Ion