CRISTIAN MPFM4
Viata bate filmul

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Cristian nu-si doreste sa-si intalneasca mama naturala!

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Marea finala a sezonului al patrulea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” vine cu mari surprize pentru cativa dintre concurentii care vor lua parte la ultimul act al competitiei.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Staful emisiunii a facut tot posibilul pentru a spori gradul de interes asupra finalei si nu putea face acest lucru mai bine decat incluzandu-l in ecuatie pe Criatian, cel mai iubit concurent al acestei editii, si unul dintre cei mai iubiti participanti la show din istorie.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Producatorii MPFM4 au decis sa o invite in finala chiar pe mama naturala a „regelui” chiar daca Cristian nu s-a arata niciodata cu adevarat interesat de a-si vedea fiinta care i-a dat viata.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Raceala lui Cristian la gandul ca-si va putea vedea mama, dupa o despartire de mai bine de 20 de ani, a fost cat se poate de evidenta si in scurtul interviu pe care finalistul MPFM4 l-a acordat Alinei Dumitru.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Cristian a reconfirmat ca emotiile sale sunt concentrate in totalitate asupra fericitului evenimenet care va avea loc in aceasta seara, nunta lui cu Elly, o eventuala intalnire cu mama lui naturala fiind privita cu mare reticenta.

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Cristian: „Nu am mai vazut-o pe mama de cand aveam 5 ani dar poate sa mai treaca inca 50 de ani ca nu-i nicio problema!”

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 NOIEMBRIE 2016. Liliana, fosta concurenta MPFM: Nu am mintit in emisiune

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 SEPTEMBRIE. Mirela Boureanu Vaida s-ar putea intoarce in noul sezon MPFM 6

Cristiana Petrariu Bota

FILMUL ACASA – HOME. VEZI VIDEO REZUMAT ACASA, FILMUL CARE FACE RAVAGII IN SUA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult